Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Suomen Yrittäjät
Jäsenedut
Jurinet Laki- ja neuvontapalvelut

Lakipalvelut

JURINET tarjoaa Yrittäjien jäsenille maksuttoman 20 minuutin alkuneuvottelun ja -15 %:n alennuksen kaikista asianajotoimialan lakipalveluista, kuitenkin enintään 1.000 euroa per toimeksianto.

Yrittäjien jäsenenä voit soittaa konsultaatiopuhelun maksutta suoraan juristeillemme tai lähettää sähköpostia. Vastaamme sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Alennukset ja edut koskevat myös jäsenyrityksen työntekijöitä henkilökohtaisesti, sekä lisäksi samassa taloudessa asuvia yrittäjien perheenjäseniä.

Jurinet on ollut jo vuodesta 2013 ainoa Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yhteistyötoimisto lakiasioissa. Olemme vuosien ajan palvelleet tuhansia suomalaisia yrittäjiä ja ymmärrämme yrittäjien liiketoiminnalliset ja oikeudelliset tarpeet. Siksi me Jurinetissa tiedämme myös, että PK-yritykset tarvitsevat lakiasioihinsa kumppanin, jonka kanssa on helppo asioida matalalla kynnyksellä ja jonka asiantuntemukseen, sekä asiaan paneutumiseen yrittäjäkin voi luottaa.

Juristeina meidän tehtävämme on ennen kaikkea tukea sinun yrittäjänä menestymään omassa liiketoiminnassasi, välttämään konflikteja, sekä riitatilanteissa auttaa yritystäsi voittamaan. Me olemme Jurinetissa puolellasi!

Tervetuloa asiakkaaksemme, jos et vielä ole.

Ota yhteyttä
• puhelin 029 009 2590
• info@jurinet.fi
• www.jurinet.fi

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme