19.4.2024 09:31
Nyhet

Mellersta Österbottens Företagares vd Mervi Järkkälä avslutar sin långa karriär i slutet av augusti

Mervi Järkkälä, ger över stafettpinnen som vd för Mellersta Österbottens Företagare av familjeskäl i augusti.

– Mervi Järkkälä har varat anställd i otroliga 37 år, och vi är verkligen tacksamma för allt arbete hon gjort för företagarna i vår region under alla dessa år, säger Mellersta Österbottens Företagares ordförande Jarmo Nahkala.

Hon har varit en betydande resurs och en stark ledare för regionorganisationen både då det gäller framgång och utveckling. Mellersta Österbottens Företagares ekonomi har skötts utmärkt och medlemmarna har varit nöjda med verksamheten, konstaterar styrelsen i sitt pressmeddelande.

Mervi Järkkälä kommer att fortsätta med sina arbetsuppgifter fram till slutet av augusti. Rekryteringen av en ny vd har inletts och senast den 1 augusti skall den nya vd:n leda regionorganisationens verksamhet.

– Jag älskar mitt jobb och beslutet var svårt, men nu har det blivit dags att lämna över ansvaret åt en ny vd. Den nya vd:n tar över en livskraftig region med många duktiga företagare, en utmärkt och motiverad personal samt en regionorganisation med stark ekonomi, säger Mervi Järkkälä.

Vi förstår och respekterar Järkkäläs beslut, konstaterar Mellersta Österbottens Företagares styrelse i sitt pressmeddelande.

Tilläggsuppgifter
Mellersta Österbottens Företagare
Ordförande Jarmo Nahkala tfn. 0400 767 117
Vd Mervi Järkkälä tfn. 0500 561 145