Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Yrittäjä tutkimassa jotain tietokoneen ääressä.
Neuvontapalvelut
Suomen Yrittäjät Koronaneuvonta

Alueellinen koronaneuvonta

Alueelliset neuvontapalvelut auttavat yrittäjää koronakriisin aikana. Katso alta sinua lähinnä olevat tukipalvelut ja yritysneuvojat. Yrittäjien aluejärjestöt ovat yrittäjien apuna eri puolilla maata. Alueellisesti on perustettu monialaisia tukipalveluverkostoja.

Elinkeino- ja kehitysyhtiöiden, Uusyrityskeskusten, kuntien, yrittäjäjärjestön ja muiden tahojen yritysneuvojat ovat kaikkien yrittäjien ja yritysten käytettävissä. Katso alla olevasta listasta, kuka palvelee sinun alueellasi ja ota yhteyttä.

Alueesi korona-apu yrittäjälle -verkosto käynnistettiin 15.3.2020. Suomen Yrittäjät, Suomen Elinkeino- ja Kehitysyhtiöt SEKES, Suomen Uusyrityskeskukset ja Kuntaliitto tiivistivät yritysneuvontayhteistyötä, jotta voisimme auttaa yrittäjiä koronakriisissä mahdollisimman hyvin.

Alueesi Korona-apu-verkoston myötä yrittäjille tarjotaan maksutonta, osaavaa ja luottamuksellista neuvontaa sekä apua eri avustusten ja tukien hakemisessa. Verkostossa toimii yli 600 yritysneuvojaa. Neuvontaa verkosto on antanut jo yli 50 000 kertaa.

Lue lisää >>

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme