4.2.2017 klo 16:09
Uutinen

Ilse Lahdenpohja Pispala-Pyynikin Yrittäjien puheenjohtajaksi 3.2.2017

Pispala-Pyynikin Yrittäjien ylimääräisessä kokouksessa perjantaina 3.2.2017 uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi valittiin hallituksen jäsen Ilse Lahdenpohja, joka toimi puheenjohtajana vuoden 2016 ajan. Varapuheenjohtajana jatkaa Merja Nevalainen.

Pirkanmaan Yrittäjien kokoustilassa Tampereen Kehräsaaressa perjantaina 3.2.2017 pidetyn Pispala-Pyynikin Yrittäjät ry:n ylimääräisen kokouksen esityslista oli lyhyt, mutta se sisälsi sitäkin tärkeämmän asian. Käsiteltävänä oli yhdistyksen kannalta hyvinkin merkityksellinen asia, sillä kokouksessa valittiin yhdistyksen hallituksen uusi puheenjohtaja aiemman erottua tehtävästään.

Yhdistyksen ylimääräisessä kokouksessa, Ossi Ahon toimiessa kokouksen puheenjohtajana, Pispala-Pyynikin Yrittäjät ry:n uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Ilse Lahdenpohja. Hän on toiminut hallituksen jäsenenä, puheenjohtajana vuoden 2016 ajan ja sitä ennen varapuheenjohtajana. Voidaan siis sanoa, että vanha tuttu tuli takaisin puheenjohtajaksi.

Kuvassa hallituksen puheenjohtaja Ilse Lahdenpohja ja varapuheenjohtaja Merja Nevalainen

Muilta osin Pispala-Pyynikin Yrittäjät ry:n vuoden 2017 hallituksen kokoonpano säilyy ennallaan. Torstaina 12.1.2017 pidetyn hallituksen järjestäytymiskokouksen valintojen mukaisesti hallituksen varapuheenjohtaja on Merja Nevalainen, sihteeri ja rahastonhoitaja Vesa Karppinen sekä tiedotus- ja Internet-vastaava Mika Salonen. Muut hallituksen jäsenet ovat Henna Kykkänen, Kalevi Nordman ja Aino Roivainen. Puheenjohtajaksi loppuvuodeksi valittu Ilse Lahdenpohja toimii myös Facebook-päivittäjänä.

>> Yhdistyksen hallitus vuonna 2017