28.9.2021 klo 14:33
Uutinen

Toijalan Taimitarha on Valkeakosken Vuoden Yritys 2021

Valkeakosken Yrittäjien vuosijuhlassa palkittiin pitkän linjan erikoisosaamista Ritvalasta.

Valkeakosken Vuoden Yritys 2021 Toijalan Taimitarha, omistajinaan hortonomit Mervi Lankila-Säteri ja Magnus Säteri täyttää paremmin kuin hyvin arvostetun palkinnon antamiseen määritellyt kriteerit. Kyseinen yritys on perustettu jo 1960-luvulla nykyisten kaupunginrajojen ulkopuolelle, mutta 1970-luvulla tapahtuneen muuton jälkeen toiminta on juurtunut tukevasti Valkeakoskelle.

Ympärivuotisesti neljä henkeä työllistävä yritys on tarjonnut vuosien saatossa myös monille nuorille tärkeän ensikosketuksen työelämään. Näistä nuorista versoista on hyvän esimerkin johdosta jokunen varmasti lähtenyt itsekin yrittäjyyden tielle. Matkan varrella on laitettu idea poikineen itämään, sillä myytävään valikoimaan kuuluvasta yli 500 erilaisesta tuotteesta 80 % on yrityksen omaa tuotantoa. Osan tuotteista valmistamiseen kuluu aikaa jopa 15 vuotta. Tämä kertoo omaa kieltään yrittäjien pitkäjänteisestä asenteesta työhönsä.

Vuosijuhlassa palkinnon jaon yhteydessä pidetyssä kiitospuheessa Magnus Säteri huomautti, että he saavat lähes viikoittain kuulla yrityksen nimestä, joka vie ajatukset naapuripitäjän puolelle. Magnus paljasti, että nimenvaihtoa on joskus harkittu, että josko sen Taimitarha-sanan jättäisi pois…

Valkeakosken Yrittäjät onnittelee Toijalan Taimitarhan yrittäjiä pitkäjänteisestä, menestyksekkäästä työstä!

Juhlassa palkittiin Valkeakosken Nuorkauppakamarin toimesta myös Vuoden Nuori Yrittäjä 2021. Palkinto myönnettiin onnistuneen kesäkahvilalanseerauksen tehneelle Hakafood Cafen Jere Lehojärvelle. Valkeakosken Yrittäjät onnittelee myös Jereä hienosta työstä paitsi paikallisen kahvilakulttuurin monipuolistamista, myös matkailutyön edistämisestä!