Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

SHIFT kutsuu syys- ja lokakuun aikana ilmaisiin kestävän kasvun asiantuntijawebinaareihin.

Vuoden 2020 globaali shokki tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä miettimään, millaisen uuden normaalin haluamme nähdä pandemian jälkeen, ja millä mittareilla tarkastelemme jatkossa liiketoiminnan menestystä. Joutuvatko ympäristö ja inhimillinen hyvinvointi jälleen maksumiehiksi, vai onko yritysten toimintaa mahdollista kehittää niin, että kasvu ja kestävyys eivät sulje toisiaan pois? SHIFT Business Festivalin älykkään liiketoiminnan filosofian mukaan vastaus jälkimmäiseen on kyllä.

SHIFTin asiantuntijawebinaarit tarjoavat lyhyitä katsauksia kestävän kasvun ja älykkään liiketoiminnan maailmaan. Webinaareja järjestetään keskiviikkoisin kello 12 syyskuun alusta lokakuun loppuun saakka ja ne ovat osallistujille ilmaisia.

Tulevien viikkojen webinaarit

New Business Models 16.9.2020 kello 12.00

Talouskasvu ei voi perustua luonnonvarojen tuhlailevaan käyttöön ja kestämättömään kulutukseen maailmassa, jossa ilmastonmuutos ja hupeneva biodiversiteetti ovat ohittamattomia tosiasioita. Tarvitsemme talouden toimintamalleja, jotka eivät pysäytä kulutusta, mutta muuttavat sitä niin, että se on aikaisempaa kestävämpää.
Ohjelma yhteistyössä Sitran kanssa
Ilmoittaudu mukaan tästä.

Data and the City 23.9.2020 kello 12.00

Data ja teknologia ympäröivät meitä kaikkialla ja kulkevat lähes huomaamatta mukanamme arjessa. Kuitenkin niistä saatava hyöty on vain harvojen käsissä. Tulevaisuudessa tulisi vahvistaa entisestään näkökulmaa siitä, miten data ja teknologia voisivat edistää ensisijaisesti kansalaisten hyvinvointia.
Ohjelma yhteistyössä Turun yliopiston ja Turun kaupungin kanssa
Ilmoittaudu mukaan tästä.

Päivittyvä lista kaikista asiantuntijawebinaareista löytyy täältä.

 

Webinaarisarjan teemat johdattavat SHIFTin päätapahtumaan:

SHIFT Business Webstival päätapahtuma 27.-28.10.2020

Lokakuun lopussa pidettävään kaksipäiväiseen päätapahtumaan on mahdollista osallistua sekä etänä virtuaaliympäristössä että paikan päällä. Tapahtumaan kokoontuu jälleen tuhansia yritysjohtajia ja liiketoiminnan kehittäjiä, jotka ovat kiinnostuneita uusien teknologioiden tukemasta älykkäästä liiketoiminnasta ja sen mahdollisuuksista.Kaksipäiväinen ohjelma pureutuu älykkään liiketoiminnan kulmakiviin kuten talouskasvu ja kestävyys, muutoksen ennakointi ja liiketoiminnan resilienssi sekä inhimillisen pääoman vaaliminen ja innovaatiot. Ohjelma on sama virtuaalilipun ja on-site -lipun haltijoille. Ohjelma on osallistava ja tapahtuman matchmaking-työkalu kannustaa kohtaamisiin. Lavaohjelman, työpajojen ja fasilitoitujen keskusteluiden lisäksi lipunhaltijoilla on mahdollisuus hakea kahdenkeskisiin mentorointitapaamisiin puhujien kanssa.

Lavalle marssii kansainvälisiä ja kotimaisia asiantuntijoita oman alansa huipulta, kuten kestävien innovaatioiden professori ja kiertotalouden asiantuntija Jacqueline Cramer Utrechtin yliopistosta Hollannista, futuristi ja ennakoinnin asiantuntija Joana Lenkova, asiantuntija ja tutkija Risto E.J. Penttilä ja teknologian ja resilienssin asiantuntija Edward Anderson Maailmanpankista. Tutustu SHIFTin puhujiin tästä.

Festivaali järjestetään Vierailu- ja innovaatiokeskus Joessa Kupittaalla sekä virtuaalisessa ympäristössä. Vierailu- ja innovaatiokeskus Jokeen myydään rajoitettu määrä lippuja, jotta SHIFT voi taata koronaviruksen kannalta turvallisen festivaalikokemuksen kaikille.

Päätapahtuman lippuvaihtoehdot (alk. 79€) osoitteessa theshift.fi/tickets