Yrityskummit

Yrityskummit tarjoavat maksutonta mentorointia yrittäjille. Olipa ajatuksenasi kehittää liiketoimintaa tai tarvitset ulkopuolista näkökulmaa tiettyyn ongelmaan tai hankkeeseen, yrityskummi voi tarjota sparrausta ja mentorointia sinulle.

Kaipaatko näkemystä ja kokemusta yritystoiminnan tueksi?

Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten mikro- ja pienyritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi. Yrityskummin kanssa toimiminen on avointa, mutta ehdottoman luottamuksellista.

Yrityskummia voivat hakea minkä tahansa toimialan yritykset, joilla on takana vähintään yksi tilikausi. Kummien tarjoama mentorointiapu on yrittäjälle maksutonta. Kummit palvelevat vuosittain Keski-Suomessa noin 100 yrittäjää. Keski-Suomen alueella kummeja toimii yli 50.

Haluatko itsellesi yrityskummin?

Oletko kohdannut liiketoiminnassasi ongelman tai haluatko kehittää yrityksesi toimintaa nykyisestä? Vaivaako näköalattomuus tai siintääkö haaveissa toiminnan laajentaminen? Kaipaatko uusia näkemyksiä päätöksenteon tueksi? Yrityskummi auttaa liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemisessa.

Oletko rautainen liike-elämän ammattilainen, joka haluaa auttaa pk-yrityksiä menestymään?

Yrityskummina autat yrittäjää fokusoimaan, rohkaiset, siirrät liiketoimintakokemustasi eteenpäin, sparraat sekä välität ja kuljet rinnalla. Yrityskummitoiminta onkin melkoista hyvällä sydämellä auttamista ja oikeisiin asioihin keskittymistä. Jokainen tapaus on erilainen. Yrityskummina tuot oman osaamisesi näkökulmasta ainutlaatuisen arvokasta tietotaitoa pöytään.

Mies käärii hihat

Haluatko itse yrityskummiksi?

Onko sinulla intoa hyödyntää ja jakaa omaa kokemustasi ja osaamistasi? Haluatko auttaa pienyrittäjiä menestymään? Yrityskummit ovat joukko kokeneita yrittäjiä, yritysjohtajia ja liike-elämän asiantuntijoita, jotka haluavat tehdä tärkeää työtä. Jos haluat antaa oman panoksesi tähän työhön, ota yhteyttä Keski-Suomen aluekummiin.