Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tehdään hyvä fiilis -haaste käynnistyy yrittäjän päivänä 5.9.

Onko teidän työpaikalla hyvä fiilis? Onko yrityksessänne yhdessä tekemisen meininki? Tulkaa mukaan Seinäjoen kaupungin varhaiskasvatuksessa ja peruskouluissa toteutettavaan haasteeseen, jolla saamme vietyä yrityksistä käytännön neuvoin sekä omakohtaisin kokemuksin esimerkkejä lapsille ja nuorille siitä, kuinka Tehdään hyvä fiilis!

TEHDÄÄN HYVÄ FIILIS –HAASTE KÄYNNISTYY 5.9. – ILMOITTAUDU MUKAAN!

Seinäjoen varhaiskasvatuksessa ja perusopetuksessa toteutetaan Yhdessä yhteistyöllä –toimintamallia, joka ohjaa arvostavaan kohtaamiseen sekä konfliktien rakentavaan ratkaisemiseen. Lukuvuodesta 2019-2020 alkaen se on päiväkotien ja koulujen kiusaamisen vastaisen toiminnan perusta. Toimintamalli perustuu moniammatillisen osaamisen hyödyntämiseen, oppilaiden osallistamiseen sekä kodin ja koulun väliseen yhteistyöhön.

Toimintamallin tärkein osa on ennaltaehkäisevä toiminta eli Meidän hyvä fiilis. On ensiarvoisen tärkeää, että tätä työtä tekevät kaikki - koko kaupunki.

Haastamme yritykset, järjestöt, opiskelijat, harrasteryhmät, liikuntaseurat ja yhteisöt tarjoamaan oppilaitoksille yhteistyötä kiusaamisen ehkäisemiseksi, hyvän fiiliksen lisäämiseksi ja turvallisen kasvuympäristön vahvistamiseksi kaikille lapsille ja nuorille.

Miten osallistun? Ilmoita miten haluat osallistua kampanjaan eli millaista yhteistyötä tai toimintaa tarjoat. Ilmoittautumaan pääset tästä (https://link.webropolsurveys.com/S/35486C8F204D63F6)

Esimerkkejä tavoista osallistua:

- kutsu oppilaitos, luokka tai eskariryhmä yritysvierailulle

- ilmoittaudu puhujaksi koululle tai päiväkotiin

- osallistu päiväkodin tai koulun yhteishengen nostattamiseen projektilla tai arjen toiminnalla

- tarjoudu yhteistyöhön kampanjan päätöstapahtuman järjestelyihin

- sopivaa yhteistyömuotoa voi ideoida myös yhdessä päiväkotien ja koulujen kanssa

Ilmoitetuista yhteistyöehdotuksista koostetaan tarjotin healthykidsofseinajoki.fi-sivustolle.

Lukuvuoden 2019-2020 aikana oppilaitokset voivat olla yhteydessä tarjottimelta löytyviin, haasteessa mukana oleviin tahoihin. Yhteistyötä voi tarjota myös suoraan päiväkodeille ja kouluille.

Tehdään hyvä fiilis -haaste käynnistyy Yrittäjän päivänä 5.9. ja kestää koko lukuvuoden 2019-2020. Haaste huipentuu päätöstapahtumaan Seinäjoen Keskustorilla keväällä 2020.

 

Lisätietoja:

Kati Särmö

Yhdessä yhteistyöllä –koordinaattori, Seinäjoen kaupunki

 

Kaisa Metsänranta (yritykset)

koordinaattori, Seinäjoen Yrittäjät ry

040 765 9716

 

HAASTETTA TOTEUTTAMASSA YHTEISTYÖSSÄ: