Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

9.5.2017 klo 13:18
Uutinen

Yrittäjät innostuneita sparraamaan nuoria yrittäjyyteen

Yrittäjät ovat kiinnostuneita jakamaan tietouttaan oman alansa yrittäjyydestä. Päijät-Hämeen Yrittäjien keräämään yrittäjäpuhujapankkiin oppilaitosten yrittäjyyskasvatuksen tueksi on ilmoittautunut jo lähes 70 alueella toimivaa yrittäjää.

– Halu ja into lähteä puhumaan yrittäjyyskasvatuksen eri teemoista opiskelijoille on lähtenyt yrittäjiltä itseltään. Myös oppilaitokset pyytävät meiltä yrittäjäpuheenvuoroja, yritysvierailupaikkoja tai yrittäjätuomareita arvioimaan nuorten yritysideoita, toteaa Päijät-Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja Outi Hongisto.

Kyselyyn vastanneet yrittäjät ovat kiinnostuneita kertomaan yrittäjyydestä ja jakamaan omaa yrittäjätarinaansa, toimimaan kummiyrittäjinä ja mentoreina sekä ottamaan opiskelijaryhmiä vastaan yritykseensä.

Vuoden 2016 jäsenkyselyssä yrittäjyyskasvatus nousi yhdeksi kärkiteemaksi, johon jäsenyrittäjät toivovat järjestön pystyvän vaikuttamaan. Aihe on kirjattu myös Päijät-Hämeen Yrittäjien toimintasuunnitelmaan tälle vuodelle.

Yrittäjäpankki on tarkoitettu kaikkien alueen oppilaitosten hyödynnettäväksi. Ottamalla yhteyttä Päijät-Hämeen Yrittäjiin opinto-ohjaajat ja opettajat voivat pyytää yrittäjäpankista opetusalaan ja tilanteeseen sopivaa puhujaa tai kysyä yritysvierailun järjestämisestä.

Lisätietoja
toimitusjohtaja Outi Hongisto, Päijät-Hämeen Yrittäjät, p. 050 597 8802