Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjyys

Porin Yrittäjät ry. palkitsee Porin vuoden yrityksen 2020

Porin Yrittäjät ry. jakaa vuosittain Porin vuoden yritys -palkinnon yhdelle jäsenyritykselleen tietyin kriteerein. Perinteisesti Porin Päivän torijuhlassa jaettava palkinto luovutetaan tänä vuonna lauantaina 5.9. Yrittäjän päivänä Porin torilla. Palkinnon saa tänä vuonna Porin Puukaluste Oy

Vuosittain jaettavaan palkintoon kysytään yrittäjäjärjestön jäsenyrityksistä ehdotuksia palkinnon saajaksi.
Äänestyksessä parhaiten pärjänneet yritykset päätyvät erilliselle Porin Yrittäjienhallituksen jäsenistä koostuvalle palkintotiimille ja he tekevät valinnan. Palkintotiimi perehtyy ehdokasyritysten tilaan, sillä palkittavan yrityksen peruskriteereinä on sen vastuiden ja velvollisuuksien hoito esimerkillisesti sekä hyvä taloudellinen menestys. Yrityksen tulee olla omalla markkinasegmentillään tunnettu ja erottua siitä positiivisesti.

Porin Puukaluste Oy on toiminut alallaan 40 vuotta. Toiminta kasvaa edelleen vahvasti ja kannattavasti, joskin koronakriisi on tuonut sävyjä kuluvan vuoden näkymiin. Porin Yrittäjien perusteluissa mainitaan myös paikallisen käsityön esiintuomisen merkitys. Porin Puukaluste on vuosikymmeniä toimittanut esimerkiksi kalusteita valtamerten jättiristeilijöihin, kouluihin, sairaaloihin, uimahalleihin. Nykyinen yrittäjä Antti Hacklin on ollut Porin Puukalusteen ruorissa 14 vuotta ostettuaan yrityskannan sen perustajilta, Raili ja Mikko Virtaselta. Yritys on kasvanut tasaisesti vuosien ja vuosikymmenten saatossa.

Tänä vuonna 40 vuotta täyttänyt Porin Puukaluste Oy on korkean profiilin yritys, jonka asiakkaat ovat yrityksiä niin Satakunnan, Varsinais-Suomen kuin Pirkanmaankin alueilla. Toiminta on jaettu karkeasti maa- ja meripuoleen, josta viimevuosina risteilijöiden hyttikalusteet ovat tuoneet ison osan yrityksen liikevaihdosta.

Porin Puukaluste Oy palkitaan Porin torilla Satakieli-lavalla Yrittäjän päivänä lauantaina  5.9. klo 11.
Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Duo Coverdose viihdyttää torilavalla porilaisia musisoinnillaan palkitsemisen jälkeen.Porin vuoden yritys - palkinnon jakaa Porin Yrittäjät ry. yhdessä Länsi-Suomen Osuuspankin  kanssa.

Lisätietoja:

Mikko Sundell
Puheenjohtaja
Porin Yrittäjät ry.
puh: 0400 296 996

Antti Hacklin
Toimitusjohtaja, yrittäjä
Porin Puukaluste Oy
puh: 0400 417 556

Katsojäsent