16.3.2020 klo 10:55
Uutinen

Yrittäjät vahvasti tukena Korona-tilanteessa

Yrittäjät ottavat koronatilanteen vakavasti. Lue ajankohtaiset tiedot sekä kattava infopaketti yrittäjälle.

Korona -tilanne koskettaa meitä kaikkia. Terveydellisen uhan lisäksi myös taloudellisesti. Ja ensisijassa siinä on ikävä kyllä yrittäjät eri puolilla Suomea.
Suomen Yrittäjät ovat kuitenkin ajan hermolla, kuulevat, näkevät, reagoivat ja tekevät ehdotuksia hallitukselle erilaisista korjaustoimenpiteistä.

Täältä saat kattavan tietopaketin kaikille yrittäjille Koronasta.

Juuri nyt on myös perustettu yksityinen Facebook-ryhmä, jossa jaetaan tietoa sekä keskustellaan vertaistuellisesti vallitsevasta tilanteesta. Yleisesti tietoa vähän kaikesta Koronaan liittyvästä tilanteesta löydät Suomen Yrittäjien facebook-sivuilta, joka kannattaa ottaa seurantaan viimeistään nyt.

Ulvilan Yrittäjät toivoo kaikille hyvää terveyttä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa sekä jaksamista meille kaikille!

_______________________________

Jaettu tiedote Suomen Yrittäjien sivuilta:

13.3.2020 | 11:38

Tiedote

Apua koronasta kärsiville yrityksille

Suomen Yrittäjät keräsi tietopaketin siitä, miten yrittäjän kannattaa tässä poikkeuksellisessa tilanteessa toimia, kun koronavirus on levinnyt Suomeen.

Mitä yrittäjän pitää tietää koronaviruksen vaikutuksista työsuhteisiin ja yritystoimintaan? Miten työpaikoilla on syytä varautua koronaviruksen etenemiseen? Miten työpaikalla kannattaa toimia, jos työntekijä epäilee saaneensa koronavirustartunnan? Millaisia etätyökäytäntöjä yrityksessä voidaan ottaa käyttöön ja mikä on suositeltavaa? Korvaako Kela? Näitä mietitään suurissa ja pienissä suomalaisyrityksissä juuri nyt.

– Jotta yrittäjän ei tarvitsisi etsiä tietoa vaikeisiin tilanteisiin eri lähteistä, kokosimme heille Kaikki koronasta yrittäjillä -sivuston, jolla on olennainen tieto, jonka yrittäjä tarvitsee saadakseen yrityksensä selviämään yli koronakriisin, Suomen Yrittäjien viestintäjohtaja Taru Jussila kertoo.

Verkkokoulutus koronaongelmista selviämiseen

Suomen Yrittäjät järjestää yrittäjille myös verkkotietoiskuja, joissa käydään läpi useimmin kysyttyjä kysymyksiä sekä asioita mitä yrittäjän pitää tietää koronaviruksen vaikutuksista työsuhteisiin ja yritystoimintaan. Koulutus tallennetaan, ja tallenne on katsottavissa, vaikka yrittäjä ei ehtisi osallistumaan koulutukseen reaaliajassa. Koronaan liittyvät tietoiskut alkavat perjantaina 13.3. Niitä järjestetään tarpeen mukaan lisää.

Lisätietoa uutiskirjeellä ja apua puhelinneuvonnasta

Perjantaina 13.3. Suomen Yrittäjien jäsenyrittäjät saavat myös ylimääräisen uutiskirjeen koronasta.

– Jos yrittäjä ei saa vastausta kysymyksiinsä koronasivultamme, tietoiskustamme tai uutiskirjeestä, kannattaa soittaa puhelinneuvontaamme ja seurata sosiaalisen median kanaviamme Facebookia ja Twitteriä, Taru Jussila rohkaisee.

Lisätietoja:
Kaikki koronasta yrittäjälle -sivustoviestintäjohtaja
Taru Jussila, Suomen Yrittäjät, p. 0400 510 853, taru.jussila@yrittajat.fi