Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Hyvinvointi

Suomen Parhaat valittu

Perjantaina vaikuttajafoorumissa palkittiin Vuoden Parhaat vuodelle 2020. Ulvila sai olla mukana mittelöissä. Vaikka voittoa ei tänä vuonna napsahtanut, oikeisiin osoitteisiin ne silti menivät.

Ulvilan Yrittäjien hallitus kokoontui Koronarajoitusten mukaisesti perjantaina 29.1. jännäämään nettiin striimattua Valtakunnallisen Vaikuttajafoorumin tuloksia.
Ulvila sai ylpeänä olla mukana upeassa joukossa kisaamassa valtakunnallisesta Vuoden Paikallisyhdistys 2020 -tittelistä jo toista vuotta putkeen. Sarjana oli yli 200 jäsenen yhdistykset.

Myös #afterbeach huomioitiin ja olimme kisaamassa Vuoden Koronateko -palkintokisassa. Voittoa ei napsahtanut kummastakaan, mutta oli suuri ilo nähdä miten upeasti yrittäjät kokoavat rivinsä, toimivat yhdessä ja lisäävät yhteisöllisyyttä monella eri tavalla - erityisesti nyt yrittäjiäkin haastavana korona-aikana.

Kiitämme, että saimme olla mukana finaalissa ja toivotamme lämpimästi onnea kaikille palkituille - jotka ovat totisesti palkintonsa myös ansainneet. Käy lukemassa täältä kaikki palkinnonsaajat ja perustelut. Mehän emme tästä lannistu, vaan jatkamme entistä innokkaammin tärkeää työtämme yrittäjien hyväksi.

Ilta jatkui ylimääräisellä hallituksen kokouksella ja rennolla illanvietolla kun sanoimme lähteville hallituslaisille kiitokset ja toivotimme uudet tervetulleeksi. Kiitos myös iltaamme ilostuttaneet Fennian Matti Välimäki, "eduskunnan kummipoikamme" Petri Huru sekä Satakunnan Yrittäjien Jukka Hurrila.

#yhdessämeolemmeenemmän