12.3.2021 klo 20:39
Uutinen

Lähilauantai starttaa jo nyt!

Valtakunnallinen Lähilauantai -tapahtuma on 20.3.2021. Ulvilan tapahtuma järjestetään koronatilanteen vuoksi facebookissa.
Tapahtuman tarkoituksena on saattaa yhteen paikalliset yritykset sekä asukkaat. Tapahtuma starttaa HETI ja kestää aina 31.3. saakka.

Tapahtumassa saa jokainen paikallinen yritys mainostaa omia palveluitaan, jakaa tarjouksia, postata kuvia tai kuvata vaikka videon sille tarkoitettuun ketjuun.
Tämä näkyvyys on KAIKILLE PAIKALLISILLE yrittäjille täysin maksutonta.

Ulvilan Yrittäjät mainostaa tapahtumaa julistein, nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa sekä paikallisessa Ulvilan Seudussa kuluvalla viikolla. Kaikki tapahtumaan osallistuvat pääsevät myös osallistumaan 5 x 50 € lahjakorttien arvontaan sille varatussa toisessa ketjussa. Ketjussa kysytään mihin paikalliseen yritykseen haluaisit voittaa lahjakortin.

Lisäksi koko tapahtumaan osallistuneiden kesken arvotaan vielä 31.3. K-Supemarket Hansan Herkkukori. Tämä on Grande Finale!

Voit osallistua yrittäjän asemassa tapahtumaan JO NYT Postaamalla tarjouksesi (mielellään kyseiselle 20.3. päivälle sijoittuvan), valokuvasi, videosi tai minkä muun tahansa markkinointiin liittyvän kommenttisi kyseisen tapahtuman TARJOUSKETJUUN.

Tapahtumaa sekä ketjuja saa (ja pitääkin) jakaa sekä kannustaa ihmisiä osallistumaan. Tarkoituksenamme on saada positiivista markkinahenkeä luotua verkkoon ja aktivoida paikallisia asukkaita ostamaan läheltä. Yhdessä me todellakin olemme enemmän ja yhdessä me selviämme tilanteesta kuin tilanteesta.

Voit myös käyttää oheisia hashtageja postatessasi aiheesta: #Ostaläheltä #Lähilauantai #EiKuntaaIlmanYrityksiä #ulvilanyrittäjät
>>>>>> Oikean tapahtuman löytää helposti Facebookista @Lähilauantai Ulvila

Huom! Jos sinulla ei ole facebook-tiliä eikä kyseistä sovellusta käytössä, voit kuitenkin mainostaa yritystäsi lähettämällä tarjoustekstisi sekä mahdollisen kuvan
osoitteeseen ulvilanyrittajat@gmail.com. Me julkaisemme sen puolestasi. Jos haluat osallistua arvontaketjuun, voit tehdä sen myös lähettämällä sähköpostin samaiseen osoitteeseen. Liitä
viestiin nimesi, osoitteesi sekä puhelinnumerosi ja kerro minkä paikallisen yrityksen lahjakortin haluaisit voittaa.

Voit ladata ja tulostaa oman yrityksesi käyttöön kyseisen päivän markkinointimateriaalia
Suomen Yrittäjien tekemistä valmiista pohjista (liimata yrityksesi oveen tai ikkunaan).

KEHYKSET

Voit myös näyttää olevasi mukana Lähilauantaissa lataamalla Facebookin profiilikuvaasi Lähilauantai-kehyksen. Kehyksiä on kaksi erilaista ja löydät ne täältä: Kehys 1 ja Kehys 2.

#yhdessämeolemmeenemmän