Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Joona Mannonen, Rakennusliike Mannonen Oy on Ulvilan Vuoden Nuori Yrittäjä 2021

Siirretyssä kevätkokouksessa 15.6. palkittiin Ulvilan Vuoden Nuori Yrittäjä 2021. Palkinnon sai ansaitusti uuttera ja yritteliäs Joona Mannonen.

Ulvilan Yrittäjien siirretyssä kevätkokouksessa 15.6.2021 palkittiin Ulvilan Vuoden Nuori Yrittäjä 2021. Palkinnon sai ansaitusti Rakennusliike Mannonen Oy:n Joona Mannonen. 

Rakennusliike Mannonen Oy tarjoaa uudis- ja korjausrakentamista yksityis- , yritys- ja kuntasektorilla. Rakennusliike Mannonen Oy tarjoaa sekä pieniä että suuria remontteja kokonaisvaltaisesti. Asiakkaan näin halutessa, hän saa koko paketin avaimet käteen -periaatteella loppusiivousta myöten. Tärkeimpiä palveluita on alusta loppuun toteutettu omakotitalo- sekä paritalorakentaminen. Remonttipuolella työllistää eniten pesuhuone- ja saunaremontit sekä ikkunaremontit. Tälle yritykselle mikään työ ei ole liian pieni tai liian suuri. Rakennusliike Mannonen työllistää 13 henkilöä.

Joona Mannonen on äärimmäisen uuttera ja eteenpäin pyrkivä rakennusalan ammattilainen. Kiire ei tämän nuoren miehen toiminnassa näy - toiminta on aina ystävällistä ja ratkaisut sekä palvelut asiakkaan tarpeita vastaavat. Kaikki toiminta on selkeää ja asiakaslähtöistä. Joona toimii hyvänä esimerkkinä muille alueen nuorille yrittäjille sekä yrittäjiksi aikoville.  Hän haluaa selkeästi omalla toiminnallaan olla luomassa vireää ja hyvin työllistynyttä kotikaupunkia. Joona on aina valmis auttamaan ja osaa delegoida silloin kuin siihen on tarve.Hänen ammattitaidollaan ja laatukriteereillään Rakennusliike Mannonen Oy on yksi selkeästi yksi Satakunnan kasvavista ja eteenpäin pyrkivistä yrityksistä. Vähäinen työntekijöiden vaihtuvuus, puskaradion kautta alati kasvavat tarjouspyynnöt ja pitkäaikaiset asiakassuhteet kertovat että Joona osaa keskittyä juuri oikeisiin asioihin. 

Rakennusliike Mannonen Oy tekee myös erikoisempia projekteja ja heidät voi bongata myös MTV3:n Kotoisa ohjelman 3.tuotantokaudelta kalusteasennusten parista.

Ulvilan Yrittäjät onnittelee vielä kerran! 

Kuvassa Joona Mannonen vaimonsa Tiian kanssa.