Hallitus ja edustajisto

Valtakunnallista, alueellista ja paikallista vaikuttamista yrittäjyyden puolesta.

Suomen Yrittäjien ylin päättävä elin on liittokokous. Se kokoontuu joka toinen vuosi. Liittokokousten välillä ylintä päätösvaltaa käyttää Suomen Yrittäjien valtuusto, joka kokoontuu kaksi kertaa vuodessa. Noin kerran kuukaudessa kokoontuva hallitus johtaa Suomen Yrittäjien vaikuttamista. Hallituksen työtä tukevat valiokunnat, verkostot ja työmarkkinavaltuuskunta.

Suomen Yrittäjät ry:n toimintaa ohjaavat yhdistyksen säännöt. Aluejärjestöt, toimialajärjestöt ja paikallisyhdistykset noudattavat omia sääntöjään.

Suomen yrittäjien hallitus

Suomen Yrittäjien puheenjohtaja ja kaksi varapuheenjohtajaa valittiin liittokokouksessa Tampereella 22.10.2022.

Suomen Yrittäjien hallitus

Suomen Yrittäjien valtuusto

Suomen Yrittäjien valtuusto valittiin liittokokouksessa Tampereella 22.10.2022. Valtuusto kokoontuu kaksi kertaa vuodessa. Sen toimikausi on kaksi vuotta.

Suomen Yrittäjien valtuusto

Suomen Yrittäjien valiokunnat

Suomen Yrittäjien valiokunnat tuovat yrittäjänäkökulmaa vaikuttamiseen. Tavoite on parantaa pienten ja keskisuurten yritysten arkea.

Suomen Yrittäjien valiokunnat

Verkostojen johtoryhmät

Suomen Yrittäjien verkostot yhdistävät yrittäjiä ympäri maata uusien ideoiden ja uuden tekemisen äärelle. Verkostot tuovat näkökulmaa erilaisiin yrittäjäryhmiin ja ovat erinomainen väylä kaikille, jotka haluavat vaikuttaa asioihin konkreettisesti.

Verkostojen johtoryhmät

Suomen Yrittäjien työmarkkinavaltuuskunta

Työmarkkinavaltuuskunnan tehtävänä on seurata työehtosopimuspoliittista sekä työlainsäädännön kehitystä, osallistua ja vaikuttaa lainsäädännön ja muiden työmarkkinoihin vaikuttavien toimenpiteiden valmisteluun sekä valmistella hallitukselle työmarkkinapoliittisia kannanottoja, lausuntoja ja aloitteita.

Suomen Yrittäjien työmarkkinavaltuuskunta

Yrittäjä, pysy kartalla!

Jäsenenä saat yrittäjälle tärkeät uutiset, tarinat ja tietoiskut suoraan sähköpostiisi, Yrittäjät-sovellukseen sekä suosittuun jäsenlehteemme!

Liity jäseneksi