Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Digi

Suosikkipuhelimen uusi versio tuli myyntiin – tärppinä neljä kameraa

Uusin Honor-puhelin luottaa edelleen kameroiden määrän tuomaan vetovoimaan. Erikoisuutena on lähikuvat mahdollistava makrokamera.

Huawein omistama sisartuotemerkki Honor on tuonut Suomessa myyntiin uusimman älypuhelinmallinsa Honor 20 Pron. Kyseessä on ominaisuuksiltaan monipuolisempi versio Honor 20 -puhelimesta, joka on tullut myyntiin jo aikaisemmin.

Pro-mallin erot näkyvät etenkin kameroissa. Lisäksi puhelimessa on suurempi akku ja enemmän tallennusmuistia. Suomessa puhelin maksaa 499 euroa.

Pro-mallin etupuolta hallitsee isokokoinen 6,26-tuumainen kosketusnäyttö, jonka yläosassa on 32 megapikselin etukamera. Viime aikoina älypuhelinten trendinä on ollut kamerakennojen suureneminen, mikä on näkynyt myös selfie-kameroiden kuvanlaadun parantumisena.

Laitteen takapuolella näkyy toinen mobiilikameratrendi eli kameroiden lisääntynyt lukumäärä.

Makrokamera lähikuvaukseen

Honor 20 Prossa takakameroita on neljä, joista pääkamerassa on 48 megapikselin kenno. Kuvat tallentuvat 256 gigatavun sisäiseen tallennusmuistiin.

Pääkameran ohella laitteessa on 117 asteen superlaajakulmakamera ja 3-kertaisella zoomilla varustettu teleobjektiivikamera, jossa on optinen kuvanvakaaja. Neljäntenä kamerana on erillinen kahden megapikselin makrokamera, jolla voi kuvata lähikuvia neljän senttimetrin etäisyydeltä.

Sormenjälkilukijan sijoituspaikka on Honor 20 Prossa erilainen kuin useimmissa kilpailijoissa. Sensori on sijoitettu laitteen kyljessä olevaan virtapainikkeeseen.

Kuva: Valmistaja

Pauli Reinikainen

pauli.reinikainen (at) yrittajat.fi