18.11.2020 klo 08:38
Uutinen

Jäsentiedote 3/2020

Tervehdys paikallisyhdistyksestä,

erikoisen vuoden kuluessa, olemme valitettavasti joutuneet perumaan kaikki suunnittelemamme tapahtumat tälle vuodelle sekä alkuvuodelle 2021.

VUODEN 2020 YRITYS

Vuoden Ruskolaiseksi yritykseksi on valittu Pitopalvelu Kirsi Mattila.

Pitopalvelu Kirsi Mattila on yli kaksikymmentä vuotta toiminut perheyritys, joka toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaiset juhlat ja tilaisuudet heidän kotonaan tai juhlatiloissa.Tilauksesta valmistuvat perinteiset ruuat, leivonnaiset, salaatit, kakut ym. noudettuna tai toimitettuna, niin arkeen kuin juhlaankin!Pitopalvelu Kirsi Mattila noudattaa lähiruoka-ajattelua, tuotteissa käytetään omaa viljaa.Mattilan navetassa voi pitää isommat ja pienemmät juhlat. Syntymäpäivät, muistotilaisuudet, häät, kokoukset jne. Navettaan mahtuu n.80 henkilöä.

Lämpimät onnittelumme vuoden yritykselle.

HALLITUS VUODELLE 2021

Ruskon ja Vahdon Yrittäjät ry:n vuosikokous pidettiin 30.9.2020. Vuosikokous valitsi yhdistykselle uuden hallituksen ensi vuodelle, ja hallituksen kokoonpano on esitetty tässä:

Jari Nurminen – Puheenjohtaja

Antti Jussila – jäsen

Niina Kesti – jäsen

Tiina Mäkelä – jäsen

Petri Tammisto – jäsen

Risto Ahtinen – jäsen

Sami Salonen – jäsen

Tuula Nurminen – jäsen

Sari Auvainen – jäsen

YHDISTYKSEN VUOSIJUHLA

Ruskon ja Vahdon yrittäjät ry täyttää tasavuosia alkuvuodesta.

Vuoden 2021 tammikuulle suunniteltu juhla, on jouduttu siirtämään tuonnemmaksi. Vuosijuhla on kuitenkin päätetty jossain vaiheessa pitää, kun Korona epidemiasta selvitään. Ilmoittelemme uudesta ajankohdasta heti, kun tiedämme.

Sari Auvainen

Ruskon ja Vahdon Yrittäjät ry, sihteeri

Puh. 0500 530 730

sari.auvainen@viherpalvelu.net