16.2.2018 klo 10:06
Uutinen

Tuu Messiin & TET

Tapahtuman avasi Atso Vainio ja koko tapahtuman juontajana oli Janne Kataja

Tuu#Messiin & TET messut järjestettiin 2.2.2018 yhteistyössä Ukipolis Oy:n, Uudenkaupungin kaupungin ja koulujen kanssa.

Messuilla tuotiin esiin Vakka-Suomen alueen yrittäjyyttä, työpaikkatarjontaa ja kesätöitä sekä asumiseen ja arkeen liittyviä ratkaisuja. Tuu #Messiin on kaikille avoin kaksiosainen messutapahtuma.

Aamupäivän teemana oli TET-messut, jolloin kouluista oli paikalla suuri määrä lapsia ja nuoria tutustumassa seutudun yrityksiin ja opiskelumahdollisuuksiin.

Iltapäivä painottui seudulla oleviin avoimiin työpaikkoihin, myös kesätyöpaikkoihin sekä sujuvaan arkeen koko Vakka-Suomessa. Messuille oli mukaan yrityksiä, työnantajia, oppilaitoksia, kuntia ja yhdistysten, järjestöjen ja vapaa-ajan edustajia. Lisäksi mahdollisuus pika-rekryyn.

Uudenkaupungin Yrittäjiä messuilla edustivat aamupäivällä V-S Yrittäjien YES Varsinais-Suomen aluepäällikkö Johanna Vainio sekä iltapäivällä V-S Yrittäjien omistajanvaihdospalvelun koordinaattori Lassi Rosala. Uudemkaupungin Yrittäjien edustajana sihteeri Esko Kangas sekä viereisellä ständilla, myös oman yrityksensä edustuksen ohella, puheenjohtaja Erkka Jäsperlä.

Liitteenä Vakka-Suomen Sanomien toimittaja Katja Kaartisen lehtijuttu messuista tet_2018_v-s_sanomat.pdf