Etelä-Karjalan Yrittäjät
Jäsenedut
Imatran Seudun Sähkö Sähkö- ja energiapalvelut

Sähköä jäsenhintaan

Edun voimassaoloaika:

Imatran Seudun Sähkö Oy ja Etelä-Karjalan Yrittäjät ovat jatkaneet yhteistyösopimusta vuodelle 2022. Hyödynnä jäsenetusi sähkön ostossa paikallisen sähköyhtiön Imatran Seudun Sähkö Oy:n tarjouksella. Tätä tarjousta voit hyödyntää myös henkilökohtaisiin sähkönkäyttöpaikkoihisi.

SPOT -markkinasähkötarjous

Jäsenetuna tarjoamme Spot- markkinasähkösopimusta edullisella marginaalilla!
Hintamarginaalimme on 0,21 snt/kWh (alv 0) ja perusmaksu 2 €/kk (alv 0).
Spot -sopimus on toistaiseksi voimassaoleva, 3 kk:n irtisanomisajalla.

Vaihto-takuu

Spot -sopimukseen voit ottaa Vaihto-takuun, jolla mahdollistat sopimuksen vaihtamisen kiinteähintaiseen vaihtoehtoon tai irtisanomisen ilman 3 kk:n irtisanomisaikaa. Vaihto-takuun hinta on 49 eur/käyttöpaikka (alv 0), joka veloitetaan ensimmäisellä laskulla.

Vuoksi -takuu, 100%:sti uusiutuvaa energiaa Imatrankoskesta

Ottamalla sopimukseesi Vuoksi-takuun varmistat, että sähkösi on ekologista vesisähköä, jonka alkuperänä on Imatrankoski ja Tainionkoski. Vuoksi-takuun voit valita sähkösopimuksen lisäksi tehden siitä ekologisemman vaihtoehdon. Tuote sopii yrityksille, jotka haluavat pienentää hiilijalanjälkeään ja panostaa ympäristöystävällisiin ratkaisuihin. Vuoksi-takuun hinta yrityksille on 0,25 snt/kWh.

Vuoksi-takuun ottamalla saat dokumentteja käyttöösi, jolla voit viestiä asiakkaillesi ekologisesta sähkönvalinnasta. Samalla olet mukana Vuoksen toiminnan kehittämisessä, sillä jokaisesta myymästämme Vuoksi -takuusta tilitämme pienen summan Vuoksen vesialueen ja ympäristön hyväksi.

Aurinkosähköä omalta katoltasi!

Toimitamme nyt myös aurinkovoimaloita avaimet käteen -palveluna yhteistyössä Elektrowayn kanssa. Imatran Seudun Sähkön aurinkosähköjärjestelmät mitoitetaan aina sähköalan ammattilaisen toimesta kohteen ja tarpeen mukaan. Aurinkosähköjärjestelmät voidaan suunnitella myös älyjärjestelmiksi, paikalliset olosuhteet ja turvallisuusasiat huomioiden! https://www.issoy.fi/sahkon-myynti/aurinko

Hyödynnä ISSOy asiakasetu;

  • Energiamittari -50 % tai tarviketoimituksesta -5 %.
  • Etu edellyttää ISSOy myyntiasiakkuutta
  • Alla hintaesimerkit eri paketeista. Lisätietoa löydät https://www.issoy.fi/sahkon-myynti/aurinko

Autonlatausratkaisut avaimet käteen -palveluna

Toimitamme autonlatausratkaisuja avaimet käteen -palveluna yhteistyössä Elektrowayn kanssa Etelä-Karjalan alueelle. Sähköalan ammattilaiset osaavat parhaiten suunnitella ja mitoittaa kiinteistöön juuri oikeanlaisen latauspistekokonaisuuden. Imatran Seudun Sähkö vastaa yhdessä Elektrowayn kanssa turvallisesta ja vaatimusten mukaisesta toteutuksesta alkukartoituksesta aina sujuvaan käyttöönottoon asti. Lisätietoa löydät https://www.issoy.fi/autonlatausratkaisut/

Hyödynnä ISSOy asiakasetu;

  • Lataustelin yksityishenkilölle kaupan päälle (arvo 75€)
  • Yrityksille kartoitus veloituksetta tilauksen yhteydessä (arvo 520 €)
  • Etu edellyttää ISSOy myyntiasiakkuutta

Luotettava kumppani

Yritysmyyntimme tarjoaa luotettavaa, yksilöllistä sähkönhankinnan asiantuntijapalvelua, jonka avulla yrityksesi voi keskittyä olennaiseen eli omaan ydinliiketoimintaan. Sähkön hinta voi vaihdella lyhyessäkin ajassa merkittävästi, siksi on tärkeää, että valitset luotettavan yhteistyökumppanin. Yritysmyyntimme auttaa juuri oikean energiasopimuksen valinnassa. Meiltä saat myös oman yhteyshenkilön, joka on kontaktipintasi energia-asioissa. Kauttamme saat oikeat energiaratkaisut myös kaikille taloyhtiöille ja kiinteistöille helposti ilman välikäsiä ja lisäkuluja.

Kuinka toimia sähkösopimuksen aikaansaamiseksi?

Sopimuksen teet laittamalla sähköpostia  yritysmyynti@issoy.fi tai soittamalla 050 568 6490/Susanna tai 050 313 0954/Mikko.

Kerro yrityksen nimi, y-tunnus, käyttöpaikkojen osoitteet/käyttöpaikkatunnukset (löydät ne laskuista), laskutustiedot ja jäsennumerosi. Kerro myös nykyisen sopimuksesi päättymispäivä.

Vastaavat tiedot tarvitaan myös yrittäjälle tehtävistä henkilökohtaisista sopimuksista.
Lisätietoja tarjouksesta saat puh. 050 313 0954.
Tartu tilaisuuteen ja tee nyt Spot- sähkösopimus paikalliselta Etelä-Karjalaiselta kumppanilta!

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme