Yrityksen taloudelliset tunnusluvut

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Mitkä asiat vaikuttavat yrityksesi tulostentekokykyyn, vakavaraisuuteen ja maksuvalmiuteen?

Miten voit ennakoida erilaisia tilanteita ja taloudellisia riskejä yrityksesi taloudellisten tunnuslukujen valossa? Mitä tunnuslukuja sinun tulisi seurata ja miksi? Mm. näihin teemoihin haetaan vastauksia tässä koulutuksessa. Näkökulmana on erityisesti tämän hetkinen suhdannetilanne ja siihen varautuminen.

Koulutuksen sisältöä

  • Liikeriskin arviointi ja hallinta
  • Vakavaraisuuden tunnusluvut ja vakavaraisuusriskin hallinta
  • Maksuvalmiuden tunnusluvut ja maksuvalmiusriskin hallinta
  • Eri tunnuslukujen heikkouksia ja vahvuuksia
  • Taloudellisten riskien ennaltaehkäisy

Koulutus sopii kaikille yksinyrittäjille, työllistäville yrittäjille sekä yrityksen talouden kanssa tekemisissä oleville, jotka haluavat oppia ymmärtämään yrityksen keskeisiä taloudellisia tunnuslukuja sekä niiden vahvuuksia ja heikkouksia. Jotta pärjäät tässä koulutuksessa, tuloslaskelman ja taseen tulkinta sekä myyntikatelaskenta tulee olla hallussa.

Kouluttaja

Toivo Koski TulosAkatemia

Toivo Koski

KTT, DI, TulosAkatemia

Toivo ”Topi” Koski on yritystalouden rautainen ammattilainen, käytännönläheinen ja innostava kouluttaja, pienyrittäjien sparraaja sekä tietokirjailija.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Yrittäjien jäsenille 95 € / hlö, muille 190 € / hlö (hintoihin lisätään alv 24 %)
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostilla koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi