Tuplaa katteesi – tuotteista palvelusi

Verkossa
 • Suomen Yrittäjät

Hittipalvelu esiin ja kate kuntoon

Takkuaako myynti? Eivätkö asiakkaasi hahmota palvelusi hyötyjä tai miten ne poikkeavat kilpailijoista? Valittavatko asiakkaasi, että tuotteesi tai palvelusi ovat liian kalliita? Painavatko alennukset ja jatkuva räätälöinti katteet kuralle?

Koulutuksessa opit tuotteistamaan hittipalvelun omaan bisnekseesi. Saat lentävän lähdön ja pääset pian laskuttamaan työstäsi enemmän kate-euroja.  

Mikä muuttuu, kun osallistut tähän koulutukeen?

 • Opit paketoimaan hittituotteen tunnusmerkit omalle tuotteelle tai palvelullesi.
 • Opit kääntämään ominaisuuspuheen hyötypuheeksi.
 • Opit haarukoimaan palvelullesi oikean hinnan ja dollarisoimaan hyödyt.
 • Saat konkreettisia ja helposti sovellettavia esimerkkejä, tarkastuslistoja ja vinkkejä tuotteistukseen ja hinnoitteluun.
 • Osaat välttää usein toistuvia tuotteistusprojektien kömmähdyksiä.

Koulutuksen sisältöä

 • Miksi tuotteistaisin?
 • Miten katetta voi kasvattaa tuotteistamalla?
 • Mitkä ovat hyvän tuotteistuksen kuusi tärkeintä osaa? Hyvän tuotteistuksen tunnusmerkit! 
 • Kuinka hinnoitella hyötyperusteisesti?
 • Mitkä ovat tuotteistajan tyypilliset virheet? 

Koulutus sopii eri kokoisille ja eri toimialoilla toimiville yrityksille ja yrittäjille, jotka haluavat enemmän kauppaa vähemmillä kustannuksilla. Pääpaino palveluiden tuotteistamisessa, mutta periaatteet toimivat myös tuotteita myyville yrityksille.

Asiantuntija

Riikka Nurmi

Riikka Nurmi

tuotteistaja, omistaja, DI, Noste Oy

Riikalla on vahva ymmärrys eri toimialoilla toimivien yritysten arjen haasteista liittyen tuotteistukseen, hinnoitteluun, myyntiin ja markkinointiin. Hän on auttanut eri kokoisia ja eri toimialoilla toimivia yrityksiä tuotteistamaan palveluitaan helpommin ostettaviksi ja myytäviksi. Kouluttajana Riikka onkin innostava ja hyvin käytännönläheinen.

Noste Oy on Suomen kokenein asiantuntijapalveluita tuotteistava yritys, joka historiansa aikana on auttanut yli 400 yritystä tuotteistamaan palveluitaan.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Yrittäjien jäsenyrityksille 95 € + alv / hlö, muille 190 € + alv / hlö
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutukseen sisältyy varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne on katsottavissa kahden kuukauden ajan. Suomen Yrittäjien maksullisten koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Linkin osallistumiseen löydät myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi