Asiakaslähtöisestä toimintamallista kilpailuetua

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Merkityksellistä asiakaskokemusta ja arvoa asiakkaan ehdoilla

Ensisijainen kilpailu käydään tänä päivänä hyvällä asiakaskokemuksella! Palvelut ja tuotteet ovat kopioitavissa mutta hyvällä asiakaskokemuksella on mahdollisuus erottautua kilpailijoista ja rakentaa aitoa kilpailuetua sekä lisätä myyntiä.

Koulutuksen jälkeen sinulla on selkeä käsitys mistä asiakaslähtöisessä liiketoiminnassa on kyse ja miksi asiakaslähtöinen liiketoiminta ja hyvä asiakaskokemus on niin vahvoja kilpailutekijöitä tämän päivän nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Saat konkreettisia vinkkejä ja työkaluja asiakaslähtöisen toiminnan kehittämiseen omassa yrityksessäsi.

Koulutuksen sisältöä

  • Kilpailuetu – mikä on kilpailuetu ja miten se rakennettaan
  • Asiakaslähtöinen toimintamalli – miksi on tärkeä tuntea omat asiakkaansa ja muuta keskeiset ihmiset oman liiketoiminnan läheisyydessä
  • Asiakaslähtöisestä toimintamallista kilpailuetua – miten muuttaa asiakaslähtöinen toimintamalli ja hyvä asiakaskokemus kilpailueduksi

Koulutus sopii toimialasta riippumatta kaikille yrityksille, joissa halutaan luoda asiakaslähtöinen toimintamalli, teitpä sitten kuluttaja- tai B2B-kauppaa. Erityisesti koulutus on kohdennettu yksinyrittäjille ja muutamia henkilöitä työllistäville mikroyrityksille.

Asiantuntija

Martina Candolin

liiketoimintamuotoilija ja yrittäjä & perustaja, Unicorn Business Design

Martina Candolin perusti Unicorn Business Design, koska hän haluaa auttaa yrittäjiä ja yrityksiä loistamaan ihmiskeskeisesti. Martinalla on pitkä kokemus palvelualalta, erityisesti digitaalisten- ja asiantuntijapalvelujen sekä liiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta. Työelämässä häntä kiehtoo ja kiinnostaa liiketoiminnan kehittäminen, muutos ja ihmiset. Martina yhdistää liiketoimintamuotoilun menetelmiä ja työkaluja liiketoiminta-ajatteluun varmistaakseen innovatiiviset ja ihmislähtöiset ratkaisut.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Yrittäjien jäsenyrityksille 95 € + alv / hlö, muille 190 € + alv / hlö
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutukseen sisältyy varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne on katsottavissa kahden kuukauden ajan. Suomen Yrittäjien maksullisten koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Linkin osallistumiseen löydät myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi