Liity jäseneksi

Tee hyvä päätös ja liity Yrittäjiin

Yrittäjien jäsenenä olet oikeutettu moniin palveluihin ja etuihin.  Saat edut käyttöösi, kun sinulla on Yrittäjien jäsenkortti tai puhelimessa kulkeva mobiilijäsenkortti.

Liittyminen Yrittäjiin käy helposti: täytä vain alla oleva lomake ja paina LIITY JA MAKSA LASKULLA tai LIITY JA MAKSA HETI -painiketta. Saat sähköpostiisi tervetulokirjeen, jonka kautta voit tarkentaa tietojasi ja valita laskutustavat. Jäsenmaksu on verotuksessa vähennyskelpoinen.

Vuosimaksu kattaa jäsenyyden 12 kuukaudeksi liittymisestä eteenpäin.

Jäsenetuina saat muun muassa nämä:

 Maksuton lakineuvonta

Ongelmia? Soita 09 229 222, saat avun nopeasti. Monipuolista opastusta ja neuvontaa yritystoimintaan — maksutta Yrittäjien jäsenille.

Konkreettista hyötytietoa

Yrittajat.fi tarjoaa tietoa, apua ja vinkkejä yritystoimintaan. Jäsenenä pääset esimerkiksi asiakirjapankkiin, jossa on 70 erilaista asiakirjapohjaa yrityksen käyttöön. Jäsenetuna saat myös Yrittäjäsanomat kuusi kertaa vuodessa.

Rahanarvoiset jäsenedut

Kumppanimme tarjoamista jäseneduista saat jopa tuhansien eurojen hyödyn. Säästät huomattavasti mm. vakuutus-, polttoaine-, majoitus- ja matkustuskustannuksissa.

Valvomme etuasi

Kun liityt Suomen Yrittäjiin, olet yksi 115 000 jäsenestämme. Suomen Yrittäjät on maamme suurin ja vaikuttavin elinkeinoelämän järjestö.

Valmiit verkostot

Verkostoituminen on yrittäjälle tärkeää. Meiltä saat verkostot valmiina — löydät kumppaneita, voit tarjota palveluitasi ja pitää hauskaa.

 

Huom! Myös opiskelijat voivat liittyä Yrittäjien jäseneksi. » Lue lisää 


Täytä alla oleva lomake ja liity yrittäjäjärjestön jäseneksi.

Lue lisää jäseneduista

Tämän kaiken saat Suomen Yrittäjien jäsenenä:

 • Lakineuvonta. Voit soittaa jäsenten maksuttomaan puhelinneuvontaan, josta tavoitat yli 100 asiantuntijaa valtakunnallisesti ja alueellisesti. Neuvontapalvelumme kattaa mm. seuraavat alat: työelämän juridiikka ja TES-neuvonta, yritysjuridiikka ja yleisneuvonta, sopimusoikeus, sukupolven ja omistajavaihdokset, verotus ja yrittäjän sosiaaliturva.
   
 • Asiakirjapankki. Vuokrasopimus, tarjouspyyntö, työsopimus, palkkalaskelma, velkakirja – yrittäjänä tarvitset monenlaisia asiakirjapohjia. Yrittäjien jäsenenä sinulla on pääsy asiakirjapankkiin, jossa on 70 erilaista asiakirja- ja sopimusmallia yrityksesi käyttöön. Sinulla on pääsy myös jäsenille tarkoitettuihin laskureihin, lomakkeisiin ja oppaisiin.
   
 • Numerohaku. Suomen Asiakastieto Oy tarjoaa Suomen Yrittäjien jäsenille ilmaisen numerohaun netissä.  
   
 • Koulutukset. Jäsenenä saat Yrittäjien korkeatasoiset koulutukset jäsenhintaan eli jopa 40 prosentin alennuksella.
   
 • Kumppanien tarjoamat edut. Jäsenenä saat alennusta polttoaineesta, matkoista, majoituksesta, vakuutuksista (vaatii y-tunnuksen), työsuhde-eduista, tukkukaupasta, aikakauslehdistä, lakipalveluista, asiakirjapaketeista ja liittymäpalveluista. Tutustu tarkemmin kumppanien tarjoamiin etuihin. Osa eduista vaatii y-tunnuksen.
   
 • Mediat. Saat Yrittäjä-lehden veloituksetta sekä Yrittäjä Plus -lehden vain 59 eurolla. Yrittajat.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa, apua ja vinkkejä yritystoimintaan. 
   
 • Verkostot. Yrittäjien tilaisuuksissa ja koulutuksissa verkostoidut muiden yrittäjien kanssa paikallisesti, alueellisesti ja valtakunnallisesti. Yrityspörssi tarjoaa ylivertaisen yritysten välisen kauppapaikan jäsenille edullisimmin hinnoin. Synergia-yrityshakupalvelussa löydät kumppaneita, markkinoit yritystäsi ja saat jäseniltä jäsenille -edut. 
   
 • Edunvalvonta. Pidämme esillä yrittäjälle tärkeitä teemoja monilla vaikuttamisen tasoilla. Tuomme ajankohtaisia aiheita keskusteluun median edustajien kanssa. Olemme mukana ministeriöiden valmistelevissa työryhmissä ja kolmanneksi kuulluin järjestö eduskunnan valiokunnissa. Meillä on edustajat valtion alue- ja paikallishallinnon toimielimissä ja 1400 jäsenyrittäjää kuntien valtuustoissa. 4000 luottamushenkilöämme toimivat aktiivisesti yrittäjien puolesta. Aluejärjestöillä on aito kontakti kansanedustajiin ja organisaatiomme on heihin lähes päivittäisessä yhteydessä.

Täytä alla oleva lomake ja liity yrittäjäjärjestön jäseneksi.


Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Saat sähköpostiisi tervetulokirjeen, jonka kautta voit tarkentaa tietojasi ja valita laskutustavat.  Vuosimaksu kattaa jäsenyyden 12 kuukaudeksi liittymisestä eteenpäin. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.