Etsi

Järjestö

Esa Niinivaara Vantaan Yrittäjien puheenjohtajaksi

Syyskokous valitsi taksiyrittäjä Esa Niinivaaran Vantaan Yrittäjien uudeksi puheenjohtajaksi. Niinivaaralla on laaja kokemus edunvalvonnasta ja järjestötyöstä. Hän on toiminut pitkään taksialalla eri tehtävissä niin paikallisella kuin valtakunnallisella tasolla. Vantaan Yrittäjissä hän on työskennellyt viime vuosina varapuheenjohtajana.

Niinivaara on tehtävästä innostunut, mutta samalla nöyrä haasteiden edessä. Yrittäjien edunvalvontaa tehdään hallituksen ja toimiston yhteistyönä.
- Puheenjohtajana haluan työskennellä yhdessä hallituksen kanssa koko jäsenkuntamme hyväksi, Niinivaara linjaa.

Vantaan Yrittäjät on toiminut jo 40 vuotta vantaalaisten yrittäjien hyväksi. Niinivaara painottaa, että Vantaan Yrittäjät on nimenomaan vantaalainen järjestö, jonka toiminta kohdistuu oman kaupunkimme alueelle. Vauhdilla uusiutuvassa maailmassa ja yrityskentältään maan kansainvälisimmässä kaupungissa pk-yrittäjät kokevat erittäin tärkeänä oman järjestönsä.

- Painotamme jatkossakin edunvalvontaa toiminnassamme. Vantaan Yrittäjien kautta jäsenten asioita saadaan tuupattua eteenpäin. Meillä on kiinteät ja toimivat välit niin kaupungin virkamiesjohtoon kuin poliittisiin päättäjiinkin, Niinivaara jatkaa.

Tietenkin jäsenistölle tarjotaan tulevana vuonnakin laaja joukko tilaisuuksia ja tapahtumia. Jäsenmaksua vastaan saa hyötytietoa monesta asiasta. Tärkeässä roolissa on myös yhdessä olo. Vantaan Yrittäjien jäsenillä on käytössään ainutlaatuinen verkosto, omat jäsenet.

Niinivaara seuraa tehtävässä siinä viisi vuotta toiminutta Carita Orlandoa. Orlando aloitti elokuussa Suomen Yrittäjänaisten toimitusjohtajana.

Hallitukseen kuuluu kahdeksan jäsentä. Kokous valitsi erovuorossa olleiden tilalle istuvista hallituksen jäsenistä Pekka Anttilan, Tiia Keskisen sekä Lasse Norreksen. Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin Mika Korhola.

Kuva Myyrfoto
 

Lisätiedot:

Esa Niinivaara

p. 0400 421 961

Esa Mänttäri

p. 0400 557 411

 

Vantaan Yrittäjät on vantaalaisten pk-yritysten edunvalvontajärjestö. Vantaan Yrittäjät toimii asiantuntijana ja vaikuttajana parantaen pienten ja keskisuurten yritysten ja yrittäjien kannattavan toiminnan edellytyksiä. Yhdistyksessä on jäseniä runsaat 1800.