Vantaan Yrittäjät

Vantaan Yrittäjät

Tervetuloa Vantaan Yrittäjien sivuille!

Vaikutamme yrittäjyyden paikallisiin edellytyksiin. Toimimme asiantuntijana parantaen pienten ja keskisuurten yritysten ja yrittäjien kannattavan toiminnan edellytyksiä juuri Vantaalla. Aina ei saada suuria otsikoita aikaan, mutta taustalla tehdään paljon työtä. Hyödynnä rohkeasti tarjolla olevat jäsenedut ja palvelut!

Tutustu Vantaan Yrittäjien jäsenyrityksiin

Esittelemme jäsentemme yritystoimintaa muillekin. Esittelyt julkaistaan täällä sekä Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä | @vantaanyrittajat.fi. Esittely on jäsenelle maksutonta. Katso toimintaohjeet alla olevasta nuolilinkistä.

Maksuton joogan tutustumistunti Vantaan Yrittäjien jäsenille

Tämä palauttava aamuharjoitus sopii erinomaisesti kaikille omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille. Ja erityisen hyvin, mikäli tunnet olosi alivireiseksi, nukut huonosti, koet stressiä ja painetta elämässä.

Maksutonta oikeusneuvontaa Vantaan Yrittäjien jäsenille

Kysyessäsi neuvoa, kerro kuuluvasi Vantaan Yrittäjiin. Neuvonta käsittää ensineuvonnan ja opastuksen puhelimitse. Ensineuvontaa pidemmälle menevistä toimista ja korvauksista osapuolten tulee sopia erikseen. Yksittäisen puhelun neuvonta-ajan kesto on enintään puoli tuntia.

Yrittäjä ostaa yrittäjältä | K-etu Vantaan Yrittäjien jäsenille

Vantaalla jäsenyrittäjävetoiset K-Supermarket-, K-Market-, Neste K-, Intersport- ja K-Rauta -kauppiaat tarjoavat jäsenille tuotteitaan etuhintaan! Saatu edun myös Espoossa ja Helsingissä mainituista toimipaikoista.

Näytä kassalla voimassa oleva jäsenkorttisi, alennusta ei myönnetä jälkikäteen.

Yksinyrittäjillä oma neuvontapuhelin ja sivusto

Jäsenpalveluna käytössä maksuton yksinyrittäjän neuvontapuhelin. Lisäksi yksinyrittäjäsivusto, joka on toteutettu yksinyrittäjien tueksi, verkostoitumisen avuksi ja vertaistuen väyläksi. Löydät kaikki tarvitsemasi vinkit yksinyrittäjänä toimimiseen.

Vantaan Yrittäjien uutisia

27.2.2024 Uutinen

Lakkoilu kasvussa – talous laskussa

Suomen Yrittäjien kumppaneineen teettämä kevään suhdannebarometri kertoo pienten ja keskisuurten yritysten tulevaisuuden odotuksien olevan heikkoja. Vantaan osalta suhdanneodotukset olivat koko maan keskiarvoa alemmat. Suhdeluku…

Tapahtumat ja koulutukset Vantaan Yrittäjien jäsenille

Maksuton
Maksuton
Maksuton
Maksuton
Maksuton
Nuoret yrittäjät

Improilta | Maaliskuu

Maksuton
Maksuton
Maksuton jäsenille
Koulutukset ja seminaarit

Vaikuttaja I

Maksuton jäsenille
Koulutukset ja seminaarit

Vaikuttaja II

Maksuton
Koulutukset ja seminaarit

Vaikuttaja Nuoret

Katso alta suorat linkit yrittäjälle

Kaikki vastuullisuudesta yrittäjälle

Kaikki vastuullisuudesta yrittäjälle -sivustolta löydät aihetta käsittelevät uutiset, blogit ja tiedotteet sekä koulutukset. Suomen Yrittäjien Yrittäjät-akatemia järjestää vastuullisuuteen liittyviä koulutuksia.

Kaikki hallitusohjelmasta yrittäjälle

Kuinka hallitusohjelma vaikuttaa konkreettisesti yrittäjiin ja työllisyyteen? Riittääkö yrityksissä osaavaa työvoimaa? Sivustolle on koottu Suomen Yrittäjien uutiset ja mediatiedotteet hallitusohjelmasta.

Kaikki YEL-vakuutuksesta yrittäjälle

Suomen Yrittäjien jatkuvasti päivittämä YEL-sivusto tueksi yrittäjille. Täältä löydät yrittäjän sosiaaliturvaan liittyvät uutiset, tietoiskut, lausunnot, koulutukset, tiedotteet ja ohjeistukset.

Kaikki energiasta yrittäjälle

Suomen Yrittäjien jatkuvasti päivittyvällä energiasivustolla on uutisten ja vinkkien lisäksi mm. asiantuntijoiden blogeja, tietoa energia-aiheisista koulutuksista, infopaketteja ja Suomen Yrittäjien tiedotteita.

Kaikki Ukrainasta yrittäjälle

Suomen Yrittäjien Ukraina-sivusto tueksi yrittäjille. Siellä on tarjolla tietoa siitä, miten yrittäjän kannattaa toimia Ukrainan sodan vaikuttaessa monella tapaa yritysten toimintaan.

Suomen Yrittäjien uutisia

Valtakunnalliset ja muiden alueiden yrittäjäuutiset