Vantaan Yrittäjät

Vantaan Yrittäjät

Tervetuloa Vantaan Yrittäjien sivuille!

Vaikutamme yrittäjyyden paikallisiin edellytyksiin. Toimimme asiantuntijana parantaen pienten ja keskisuurten yritysten ja yrittäjien kannattavan toiminnan edellytyksiä juuri Vantaalla. Aina ei saada suuria otsikoita aikaan, mutta taustalla tehdään paljon työtä. Hyödynnä rohkeasti tarjolla olevat jäsenedut ja palvelut!

Vuonna 2024 CrossFit-kurssi jäsenetuhintaan

Aloita vuosi 2024 uudella harrastuksella. Kymmenen kerran yksityisvuoro, jonka aikana opetellaan lajin perusteet ja hikoillaan intensiivisen lopputreenin parissa. Tunneilla opetellaan valmentajan johdolla lajin tekniikat.

Yksinyrittäjillä oma neuvontapuhelin ja sivusto

Jäsenpalveluna käytössä maksuton yksinyrittäjän neuvontapuhelin. Lisäksi yksinyrittäjäsivusto, joka on toteutettu yksinyrittäjien tueksi, verkostoitumisen avuksi ja vertaistuen väyläksi. Löydät kaikki tarvitsemasi vinkit yksinyrittäjänä toimimiseen.

Maksutonta oikeusneuvontaa Vantaan Yrittäjien jäsenille

Kysyessäsi neuvoa, kerro kuuluvasi Vantaan Yrittäjiin. Neuvonta käsittää ensineuvonnan ja opastuksen puhelimitse. Ensineuvontaa pidemmälle menevistä toimista ja korvauksista osapuolten tulee sopia erikseen. Yksittäisen puhelun neuvonta-ajan kesto on enintään puoli tuntia.

Yrittäjä ostaa yrittäjältä | K-etu Vantaan Yrittäjien jäsenille

Vantaalla jäsenyrittäjävetoiset K-Supermarket-, K-Market-, Neste K-, Intersport- ja K-Rauta -kauppiaat tarjoavat jäsenille tuotteitaan etuhintaan! Saatu edun myös Espoossa ja Helsingissä mainituista toimipaikoista.

Näytä kassalla voimassa oleva jäsenkorttisi, alennusta ei myönnetä jälkikäteen.

Vantaan Yrittäjien uutisia

Tapahtumat ja koulutukset jäsenille

Henkilöt kokoustilassa
Muiden tapahtumat

Business Unplugged 2023

Mies puhuu puhelimeen

Yrittäjät-akatemia

Mies puhuu puhelimeen

Katso alta suorat linkit yrittäjälle

Kaikki vastuullisuudesta yrittäjälle

Kaikki vastuullisuudesta yrittäjälle -sivustolta löydät aihetta käsittelevät uutiset, blogit ja tiedotteet sekä koulutukset. Suomen Yrittäjien Yrittäjät-akatemia järjestää vastuullisuuteen liittyviä koulutuksia.

Kaikki hallitusohjelmasta yrittäjälle

Kuinka hallitusohjelma vaikuttaa konkreettisesti yrittäjiin ja työllisyyteen? Riittääkö yrityksissä osaavaa työvoimaa? Sivustolle on koottu Suomen Yrittäjien uutiset ja mediatiedotteet hallitusohjelmasta.

Kaikki YEL-vakuutuksesta yrittäjälle

Suomen Yrittäjien jatkuvasti päivittämä YEL-sivusto tueksi yrittäjille. Täältä löydät yrittäjän sosiaaliturvaan liittyvät uutiset, tietoiskut, lausunnot, koulutukset, tiedotteet ja ohjeistukset.

Kaikki energiasta yrittäjälle

Suomen Yrittäjien jatkuvasti päivittyvällä energiasivustolla on uutisten ja vinkkien lisäksi mm. asiantuntijoiden blogeja, tietoa energia-aiheisista koulutuksista, infopaketteja ja Suomen Yrittäjien tiedotteita.

Kaikki Ukrainasta yrittäjälle

Suomen Yrittäjien Ukraina-sivusto tueksi yrittäjille. Siellä on tarjolla tietoa siitä, miten yrittäjän kannattaa toimia Ukrainan sodan vaikuttaessa monella tapaa yritysten toimintaan.

Suomen Yrittäjien uutisia

Valtakunnalliset ja muiden alueiden yrittäjäuutiset