Vantaan Yrittäjät

Tervetuloa Vantaan Yrittäjien sivuille!

Olemme vaikuttaneet ja vaikutamme edelleen yrittäjyyden paikallisiin edellytyksiin. Toimimme asiantuntijana parantaen pienten ja keskisuurten yritysten ja yrittäjien kannattavan toiminnan edellytyksiä Vantaalla. Aina ei saada suuria otsikoita aikaan, mutta taustalla tehdään paljon työtä. Vaikuttamistyön mahdollistamiseksi yrityksen kannattaa olla yrittäjäjärjestön jäsen.

Mitä me Vantaalla teemme?

Mitä me Vantaalla teemme?

Vantaan Yrittäjät on yrittäjien oma yhdistys. Me pidämme vantaalaisen yrittäjän puolta ja yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Olemme myös Vantaan merkittävin pk-yritysten yhteiskuntavaikuttaja. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme toisiin yrittäjiin. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Vantaan Yrittäjien tapahtumat

Vantaan Yrittäjien uutiset

25.11.2021 Uutinen

Vantaan Vuoden yrittäjät 2021

Liikkumisen mahdollistajat Lea Karvala ja Katja Niemi vuoden yrittäjiksi Vantaalla Lea Karvala perusti Kir-Fix Oy:n 1990-luvun laman alkuvuosina. Yritys tuo maahan ortopedisia tukia ja…

18.10.2021 klo 10:01 Uutinen

Tulkkauspalveluiden kilpailutus uusittava

5.8.2021 klo 14:33 Uutinen

Hankintalakiin muutoksia

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.