Vantaan Yrittäjät

Vantaan Yrittäjien toimintaa

Tervetuloa Vantaan Yrittäjien sivuille!

Olemme vaikuttaneet ja vaikutamme edelleen yrittäjyyden paikallisiin edellytyksiin. Toimimme asiantuntijana parantaen pienten ja keskisuurten yritysten ja yrittäjien kannattavan toiminnan edellytyksiä Vantaalla. Aina ei saada suuria otsikoita aikaan, mutta taustalla tehdään paljon työtä. Vaikuttamistyön mahdollistamiseksi yrityksen kannattaa olla yrittäjäjärjestön jäsen.

Mitä me Vantaalla teemme?

Mitä me Vantaalla teemme?

Vantaan Yrittäjät on yrittäjien oma yhdistys. Me pidämme vantaalaisen yrittäjän puolta ja yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Olemme myös Vantaan merkittävin pk-yritysten yhteiskuntavaikuttaja. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme toisiin yrittäjiin. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Vantaan Yrittäjien tapahtumat

Maksuton
Helsinki XR Center
Maksuton
Maksuton
Maksuton

Vantaan Yrittäjien uutiset

19.12.2022 Uutinen

Kesäksi kolme suurterassia

Vantaalle on tulossa kolme laajaa kesäterassia kesälle 2023 – toimijahaku käynnistyy 10.1.2023. Vantaa tavoittelee kesällä 2023 entistä avoimempaa kesäkaupunkitunnelmaa runsaan kesäterassivalikoiman avulla.

Kaikki energiasta yrittäjälle

Kaikki energiasta yrittäjälle

Energiakriisi vaikuttaa monin tavoin yrittäjien ja yritysten toimintaan. Suomen Yrittäjät on avannut verkkosivuillaan erikoissivuston energia-asioille. Jatkuvasti päivittyvällä energiasivustolla on uutisten ja vinkkien lisäksi mm. asiantuntijoiden blogeja, tietoa energia-aiheisista koulutuksista, infopaketteja ja Suomen Yrittäjien tiedotteita.

Kaikki Ukrainasta yrittäjälle

Kaikki Ukrainasta yrittäjälle

Suomen Yrittäjien Ukraina-sivusto tueksi yrittäjille. Siellä on tarjolla tietoa siitä, miten yrittäjän kannattaa toimia Ukrainan sodan vaikuttaessa monella tapaa yritysten toimintaan.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.