Vantaan Yrittäjien toimintaa

Tervetuloa Vantaan Yrittäjien sivuille!

Olemme vaikuttaneet ja vaikutamme edelleen yrittäjyyden paikallisiin edellytyksiin. Toimimme asiantuntijana parantaen pienten ja keskisuurten yritysten ja yrittäjien kannattavan toiminnan edellytyksiä Vantaalla. Aina ei saada suuria otsikoita aikaan, mutta taustalla tehdään paljon työtä. Vaikuttamistyön mahdollistamiseksi yrityksen kannattaa olla yrittäjäjärjestön jäsen.

Kaikki Ukrainasta yrittäjälle

Kaikki Ukrainasta yrittäjälle

Suomen Yrittäjät on avannut Ukraina-sivuston tueksi yrittäjille. Siellä on tarjolla tietoa siitä, miten yrittäjän kannattaa toimia Ukrainan sodan vaikuttaessa monella tapaa yritysten toimintaan.

Mitä me Vantaalla teemme?

Mitä me Vantaalla teemme?

Vantaan Yrittäjät on yrittäjien oma yhdistys. Me pidämme vantaalaisen yrittäjän puolta ja yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Olemme myös Vantaan merkittävin pk-yritysten yhteiskuntavaikuttaja. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme toisiin yrittäjiin. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Vantaan Yrittäjien tapahtumat

Maksuton
Kädet ja tietokone
Maksuton

Vantaan Yrittäjien uutiset

5.8.2022 Uutinen

Valmennusohjelma myyntiin ja markkinointiin

Yrittäjät, haluaisitteko tehostaa myynnin prosessejanne? Tai onko ajatuksissanne myynnin laajentaminen uusille Euroopan markkinoille? Euro Scalers -ohjelmasta tukea vantaalaisten yritysten myyntiin ja kansainvälisille markkinoille laajentamiseen!…

3.6.2022 klo 11:28 Uutinen

Vantaan innovaatiokilpailu

18.5.2022 klo 18:02 Uutinen

Tikkurilan terassifarssi vol 2

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.