Vantaan Yrittäjät

Vantaan Yrittäjien jäsenesittelyt

Kylmätalo Kuura

Kylmätalo Kuura Oy on korkean osaamisen kylmätalo, jonka toiminnan peruspilareina toimivat kokeneet kylmäteknikot, laadukkaat laitteet, asiakaslähtöinen palvelu sekä päivystys vuorokauden ympäri.

Karidea | tunnistamisen ja pääsynhallinnan asiantuntija

Karidea on tunnistamiseen ja pääsynhallintaan erikoistunut tietotekniikan asiantuntija. Karidea voi tomia myös yrityksen IT-arkkitehtuurin yleisenä tukena, konsultoida hankinnoissa, niiden valmistelussa ja kehityshankkeiden suunnittelussa ja määrittelyssä.

Salibandyhalli Campo Center

Campo Center on salibandyhalli Itä-Vantaalla. Tarjoamme salibandyjoukkueille viihtyisän hallin treeneihin ja laadukkaat peliolosuhteet otteluihin ja turnauksiin. Asiakkaitamme ovat salibandyjoukkueiden lisäksi niin kaveriporukat, koulut ja päiväkodit kuin työpaikkojen peliporukatkin. Myös Suomen Salibandyliitto käyttää Campon kenttiä sarjakaudella otteluihin.

Magee nettikauppa

Magee -korut syntyvät Vantaalla käsityönä. Puodista löytyy hauskoja korviksia, avaimenperiä, avainnauhoja, sukkia, kortteja, nukkekodin koottavia kalusteita, askartelumaaleja, massa-askartelutarvikkeita, korttipohjia, tarroja, kiiltokuvia, kangastusseja, väritettäviä kasseja ja tiskirättejä. Magee nettikaupan takaa löytyy Susanna Lindmark-Huttunen, askartelualan ammattilainen jo vuodesta 1990 alkaen.

Värianalyysejä Colourful Harmonysta

Värianalyysissä asiakas saa tietää omien piirteidensä kanssa harmoniassa olevat värisävyt, jotka esimerkiksi raikastavat ilmettä ja tasoittavat ihonsävyä. Värianalyysin tuloksia voi soveltaa mm. vaate-, asuste- ja kosmetiikkaostoksilla sekä hiusvärin valinnassa. Oikein tehdyn värianalyysin tulos ei muutu, joten siitä on asiakkaalle elämänmittainen ilo ja hyöty.

Studio Ruusu | valokuvien erikoisliike

Kuvaamosta saa passikuvat aina ilman ajanvarausta. Voi myös teettää omista kuvista kuvia ja vanhat kuvat korjataan kuntoon. Asiakkaan kuvat valmistetaan nopealla toimitusajalla ja vaativat kuvankäsittelyt tehdään ammattitaidolla. Liikkeessä voi asioida täysin esteettömästi. Studio Ruusu on lisäksi Liisa Sauso Oy:n Suomessa valmistettujen naisten ja miesten nahkakäsineiden ainoa jälleenmyyjä Uudellamaalla.

Lindyride Oy | yksityisratsastustunteja

Yritys tarjoaa yksityisratsastustunteja. Toiminta tapahtuu talleilla, joissa ei ole maneesia. Yrittäjä Hanna Lindy on pararatsastuksen ohjaaja ja yli puolet asiakkaista on pararatsastajia kaikenlaisilla diagnooseilla. Asiakkaina on myös takaisin satulaan -aikuisia. He ovat motivoituneita hevosharrastajia. Heidän toimintakyky vaihtelee hevosen harjaamisesta kiinnostuneista laukkaratsastajiin.

MaiMed Oy ja Massitukku Oy

Maimed Oy auttaa yrityksiä löytämään oikeat tekijät asiakkaalle, niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Toiminta on valtakunnallista. Massitukun toimiala on yritysrahoitus. Myyntisaatavien maksuaikojen ollessa pitkiä, asiakkaiden saatavat ovat laskuissa kiinni. Massitukku auttaa mielellään, jotta asiakkaat saavat rahat heti tililleen.

Etuikkuna Oy LKV

Vielä 30 vuoden jälkeenkin Kirsti Sainio on yhä innostunut yrittäjyydestä. Hän on iloinen ja etuoikeutettu saadessaan työskennellä asiakkaitten luottamuksesta nauttien ja hoitaa työtään luonteelleen ominaisen aktiivisesti, tehokkaasti ja luotettavasti.

Valokuvaamo Lauri

Valokuvaamo Laurista saat henkilökuvat nopeasti ja vaivattomasti. Yrittäjä Reino Havumäki vakuuttaakin, että liikkuvalla studiokalustolla kuvaus voidaan toteuttaa asiakkaan omissa toimitiloissa, ja aikaa kuluu vain muutama minuutti henkilöä kohti. Kun myöhemmin uusista työntekijöistä tarvitaan kuvat, ne tehdään samalla tyylillä; kuvaus onnistuu toki myös Valokuvaamo Laurin studiolla.

M&M Viihdepalvelu Oy | Elokuvalisenssi

Elokuvien ja dokumenttien julkiseen esittämiseen tarvitaan aina erillinen lupa. Esitysluvan myöntää elokuvan tuotantoyhtiö tai tuottajan valtuuttama muu taho. ”Yrityksemme edustaa suurimpia kansainvälisiä elokuva- ja tuotantoyhtiöitä Suomessa”, yrittäjä, toimitusjohtaja Eero Tenhola kertoo.

Preesens Oy | Mainostoimisto

Preesens Oy on korsolainen, vuonna 1968 perustettu reipas ja reilu mainostoimisto. Siellä tehdään mm.
– markkinointikampanjoiden kokonaisvaltaista suunnittelua
– graafista suunnittelua
– tekstin suunnittelua ja sisällöntuotantoa
– sosiaalisen median ja digitaalisen mainonnan suunnittelua ja tuotantoa.

DigiLick Oy | markkinointi ja talous

Eda Ulp ja Pirjo Virkkunen yhdistävät talouden ja verkkomarkkinoinnin tietovirrat saman pöydän ääressä. Heidän yrityksensä DigiLick on erikoistunut digitaalisen markkinoinnin ja taloustiedon analytiikkaan ja yhtiön molemmilla yrittäjillä on jalat tukevasti maassa.

Sininen arkki | graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelija Tarja Salonen on tehnyt graafista suunnittelua ja kuvituksia yksinyrittäjänä yrityksessään Sininen arkki jo vuodesta 1995. Hän suunnittelee yritysilmeitä, taittaa julkaisuja, kuvittaa monella eri tyylillä ja tekee kuvankäsittelyä.

Projektinuotit Oy | Ismo Sädekari

Projektinuotit Oy on vuonna 2012 Vantaalle perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva, sidosryhmistä riippumaton kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Yrityksessä työskentelee kymmenen henkilöä.

Turvapalvelut Salminen Oy

Turvapalvelut Salminen Oy on vantaalainen vuonna 2018 perustettu yritys. Se hoitaa ammattitaidolla kaikki turvallisuusalan tehtävät. Niin kiinteistöjen ja henkilöiden vartioinnit kuin tapahtumaturvallisuuteen liittyvät toimeksiannot. Yrityksen asiakaskunta koostuu mm. tapahtumajärjestäjistä, ravintoloista, toimitiloista, kaupoista ja yksityishenkilöistä.

Kuntokeskus Kivaolo Oy

Intohimo naisten hyvinvointiin ja liikuttamiseen on inspiroinut Tuija Nikkilää 30 vuoden ajan. Tuijan yrittäjäparina mukana kulkee todellinen ”toiminnan mies” Pate, joka ilahduttaa ladyja hyvällä ja nopealla palvelulla sekä hauskoilla jutuilla. Lempinimensä ”Puuha-Pate” hän onkin täysin ansainnut.

Retkinikkari Joppe Ranta

Lähimetsän Livingstone Oy ja retkinikkari Joppe Ranta on retkeilyperinteiden sanansaattaja ja turvallisen retkeilyn apostoli. Joppe Ranta on toimittaja, tuottaja ja retkeilyalan moniottelija.

Ravintola Annan Kartano

Ravintola Annan Kartano on rento, koko perheen ravintola ainutlaatuisessa kartanomiljöössä Tuomarinkylän Kartanossa. Ravintola toimii lounas-, ala carte- sekä tilausravintolana. Ravintolan lähes 100-paikkainen sali sopii sekä perhejuhliin että yritystilaisuuksiin. Kesäisin viihtyisä terassi tuplaa asiakaspaikat.

Veropalvelu Sofia Oy

Veropalvelu Sofia Oy antaa yrittäjyysneuvontaa vahvalla ammattitaidolla. Irina Kalliolla on lähes 20 vuoden kokemus yrittämisestä. Hän aloitti peruskirjanpitäjänä vuonna 1996 ja erikoistui nopeasti verotukseen, koska pitää verotukseen liittyvistä haasteista.

Mainostoimisto Poickeus Oy

Mainostoimisto Poickeus Oy on täyden palvelun mainostoimisto. Graafisia suunnittelijoita, editoijia ja suunnittelijoita Poickeuksessa on vaihtelevasti kymmenen molemmin puolin. Perustamisesta lähtien Poickeuksen toimitusjohtajana on toiminut omistaja Olli-Pekka Haveri.

Vantaan Habita Oy LKV

Mukava yhdessä tekeminen yhdistää ryhmää ja lisää työhyvinvointia. Asiakaspalvelu paranee, asiakkaiden tyytyväisyys lisääntyy ja edustajan jaksaminen parantuu. Tämä positiivinen kierre on Vantaan Habitan tavoite ja yli 30-vuotisen historian salaisuus.

Hilla IT | ketterä kotimainen

Hilla IT on ketterä kotimainen IT-talo, joka tekee asiat helpoksi asiakkaalleen. Yritys auttaa, kouluttaa, konsultoi ja säästää asiakasta säätämiseltä. Toimitusjohtaja ja toinen yrityksen perustajista on Kristian Halonen.

Elokuvateatteri Bio Grand Tikkurila

Viihtyisä ja tunnelmallinen elokuvateatteri Bio Grand on tarjonnut elokuvia ja elämyksiä Tikkurilassa jo vuodesta 1939. Hyvä elokuva on mieleenpainuva kokemus. Bio Grandin henkilökunta pyrkii omalla ammattitaidollaan saattamaan tämän elämyksen katsojille täsmälleen elokuvan tekijöiden tarkoittamalla tavalla.

Rakennus Future Oy

Rakennus Future Oy on rakentanut tulevaisuutta yli 30 vuotta ja urakoinut ympäri Uuttamaata Inkoosta Keravalle, Karkkilasta Helsinkiin. Pääpaino on julkisessa rakentamisessa ja viime vuosina se on erikoistunut paikalle rakennettaviin päiväkoteihin, kouluihin ja palvelutaloihin. Yritystä luotsaa rakennusmestari Kari Tasanko.

TaikaTilaus Oy | ohjelmistoyritys

Yritys palvelee erityisesti mediataloja tarjoamalla monipuolisen ja modernin ohjelmistoratkaisun. Se tukee kaikkia tärkeimpiä prosesseja liittyen asiakas-, tilaus- ja ilmoitusmyynnin hallintaan. Asiakkaita ovat myös paikalliset ja alueelliset sanoma- ja ilmaislehdet sekä ammatti-, järjestö- että erikoislehdet.

Asianajotoimisto Ferenda Oy

Asianajotoimisto Ferenda on perustettu vuonna 1996. Toimisto on alusta saakka hoitanut pk-yritysten asioita laaja-alaisesti. Yrittäjäosakkaina ovat asianajajat, varatuomarit ja osakkaat Minna Rautonen ja Markku Huopaniemi.

Tiina Parikka | LMI johtajuuskehittäjä

Johtajuuskehittäjä Tiina Parikka on toiminut 30 vuotta ihmisten kehittämisen parissa. Tästä lähes 20 vuotta vaativissa johtotehtävissä toiminut Tiina hyödyntää valmennuksissaan LMI:n kehittämisohjelmia, jotka lähtevät aina inhimillisestä ihmisen kehittämisestä.

Kelloseppä Tuire Liimatainen | Käyntivara

Tuire Liimatainen on korsolainen kelloseppä ja yksinyrittäjä. Vierumäen kupeessa sijaitsevalla pajalla hän huoltaa ja korjaa sekä pieniä että isoja ajannäyttäjiä rannekelloista kaappikelloihin.

Eläinpalvelut Jasmin Tolvanen

Jasmin Tolvanen toimii kouluttajana koirakoulussa, jossa hän pitää mm. arkitottelevaisuus-, agility-, nosework- ja rallytoko- kursseja 4-5 kertaa viikossa. Tämän lisäksi hän pitää yksityistunteja sekä tekee kotikäyntejä. Jasmin valmistui eläintenkouluttajaksi (AT) keväällä 2019.

Teatro Production Oy

Teatro Productions Oy on vuonna 2014 perustettu tuotantoyhtiö, joka keskittyy erityisesti klassisen musiikin tuotantoihin. Yritys toteuttaa tapahtumia, esityksiä ja mediatuotantoja niin omina tuotantoinaan kuin yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Dent Maker | Rami Karhu

Dent Maker konsultoi yrityksiä digitaalisessa liiketoiminnassa ja innovaatiotoiminnan kehityksessä. Yrittäjä Rami Karhulla on noin 20 vuoden kokemus digitalisaatiosta monipuolisella taustalla, kansainvälisistä pörssiyhtiöistä aloitteleviin startupeihin.