Kaikki hallitusohjelmasta yrittäjälle

Kuinka hallitusohjelma vaikuttaa konkreettisesti yrittäjiin ja työllisyyteen? Mitä tapahtuu yrittäjien ja yritysten verotukselle? Onko ohjelmassa aidosti vaikuttavia työmarkkina- ja sosiaaliturvauudistuksia? Riittääkö yrityksissä osaavaa työvoimaa?

Tälle sivustolle on koottu Suomen Yrittäjien uutiset ja mediatiedotteet hallitusohjelmasta. Asiantuntijamme ovat toimittajien käytettävissä:

Uutisia hallitusohjelmasta

11.4.2024 Uutinen

Yrittäjät: Oppisopimusta kehitettävä korvaamaan aikuiskoulutustukea

Suomen Yrittäjät esittää oppisopimuksen joustavoittamista korvaamaan aikuiskoulutustukea. Yrittäjät ehdottaa oppisopimukseen liittyvän työtuntimäärän alentamista viidellä tunnilla 20 tuntiin viikossa.

Tiedotteet

15.2.2024 Tiedote

Paikallisen sopimisen työryhmä päätti työnsä – Myös liittoon kuulumattomat yritykset pääsevät hyödyntämään työehtosopimuksen joustoja 

Lainsäädännöstä ollaan poistamassa järjestäytymättömiä yrityksiä koskevat paikallisen sopimisen kiellot. Lisäksi yrityskohtaisilla työehtosopimuksilla voisi sopia samoista joustoista kuin valtakunnallisilla työehtosopimuksilla. Tähän päätyi mietinnössään paikallisen sopimisen…

Blogikirjoitukset

Yrittäjien eduskuntavaaliohjelma: Nostetaan rimaa

Suomen kasvu syntyy suomalaisten yritysten kasvun kautta.

Yrittäjä, pysy kartalla!

Jäsenenä saat yrittäjälle tärkeät uutiset, tarinat ja tietoiskut suoraan sähköpostiisi, Yrittäjät-sovellukseen sekä suosittuun jäsenlehteemme!

Liity jäseneksi