Eurajoen Yrittäjät

Yhteistyökumppanit

EURAJOEN MARKKINOIDEN KANSSA YHTEISTYÖSSÄ

EURAJOEN VPK RY
Eurajoen VPK on vuonna 1927 perustettu, rekisteröity yhdistys. Eurajoen VPK:lla on palokuntasopimus Satakunnan Pelastuslaitoksen kanssa ja VPK toimii Eurajoen kunnassa ensilähdön sopimuspalokuntana.Eurajoen VPK:ssa on neljä eri osastoa. Hälytysosasto, Nuoriso-osasto, Naisosasto sekä Veteraaniosasto. Jäseniä Eurajoen VPK:ssa on n 80 hlö.

EUVE PESIS
Seura olemme me, kuten suurimmassa osassa muitakin seuroja, perustuu toiminta vapaaehtoisten ihmisten aktiiviseen yhteistyöhön, eikä seuratoiminnassa yleensä ole palkattuja toimijoita. Tämän takia onnistuneen pesäpallokauden edellytyksenä on myös juniorien vanhempien osallistuminen toimintaan. EuVe Pesis toimintaa ohjaa pesäpallojaosto. EuVe Pesis pesäpallojoukkueita on kuusi. Tervetuloa mukaan toimintaan.

EURAJOEN ROTARYKLUBI
Eurajoen Rotaryklubi perustettiin vuonna 28.5.1985. Kokoonnumme joka maanantai lounaalle tapaamaan toisiamme, kutsumiamme vieraita sekä edistämään yhteisöllisyyttä omalla paikkakunnallamme. Teemme yhteistyötä Eurajoen Inner Wheel kanssa. Rotaryt on eettisellä pohjalla toimiva kansainvälinen, maailmanlaajuinen palvelujärjestö. Erityisesti maailmanlaajuiset nuorisovaihto- ja humanitääriset hankkeet ovat toiminnan ydintä. 

EURAJOEN PAPPAMOPOKERHO
Pari kertaa viikossa kokoontuvassa kerhossa on kunnostettu ja entisöity erimerkkisiä mopoja ja koneita vuodesta 1999 alkaen. Alusta alkaen Eurajoen pappamopokerhon toimintaperiaatteena on ollut hyväntekeväisyys. Kertyneitä varoja on käytetty moniin hyviin tarkoituksiin. Kerhon kuoro, Kakstahtkäry, on ilahduttanut lauluillaan monissa eri tapahtumissa.

EURAJOEN KUNTA