Yhteistyökumppanit

EURAJOEN MARKKINOIDEN KANSSA YHTEISTYÖSSÄ

 
EuVe Pesis 

Seura olemme me, kuten suurimmassa osassa muitakin seuroja, perustuu toiminta vapaaehtoisten ihmisten aktiiviseen yhteistyöhön, eikä seuratoiminnassa yleensä ole palkattuja toimijoita. Tämän takia onnistuneen pesäpallokauden edellytyksenä on myös juniorien vanhempien osallistuminen toimintaan. EuVe Pesis toimintaa ohjaa pesäpallojaosto. EuVe Pesis pesäpallojoukkueita on kuusi. Tervetuloa mukaan toimintaan.

 
EURAJOEN ROTARYKLUBI

Eurajoen Rotaryklubi perustettiin vuonna 28.5.1985. Kokoonnumme, joka maanantai lounas kokoukseen klo 17.00-18.00 Eurajoen Kaffe Kellariin tapaamaan toisiamme, kutsumiamme vieraita sekä edistämään yhteisöllisyyttä omalla paikkakunnallamme. Teemme yhteistyötä Eurajoen Inner Wheel kanssa. Rotary on eettisellä pohjalla toimiva kansainvälinen, maailmanlaajuinen palvelujärjestö. Erityisesti maailmanlaajuiset nuorisovaihto ja humanitaariset hankkeet ovat toiminnan ydintä. 

EURAJOEN PAPPAMOPOKERHO

Pari kertaa viikossa kokoontuvassa kerhossa on kunnostettu ja entisöity erimerkkisiä mopoja ja koneita vuodesta 1999 alkaen. Alusta alkaen Eurajoen pappamopokerhon toimintaperiaatteena on ollut hyväntekeväisyys. Kertyneitä varoja on käytetty moniin hyviin tarkoituksiin. Kerhon kuoro, Kakstahtkäry, on ilahduttanut lauluillaan monissa eri tapahtumissa.

EURAJOENKUNTA