Eurajoen Markkinat

Eurajoen Yrittäjät ry järjestää vuosittain yhteistyökumppaneiden kanssa Eurajoen Markkinat.

Eurajoen Markkinat on järjestetty vuosittain elokuussa vuodesta 1980 alkaen.

Markkinoista on   muodostunut Eurajoen suurin tapahtuma myyjineen, esiintyjineen, hauskoine ohjelmanumeroineen ja monituhatpäisine vierailijoineen. Tapahtuma, johon tullaan ostelemaan, viihtymään sekä tapaamaan tuttuja ja uusia tuttavuuksia.

Merkkaa kalenteriin! Eurajoen markkinat 2022 pidetään 13.8 klo 9.00 alkaen

Pienen tauon jälkeen päästään taas nauttimaan Eurajoen markkinoiden ainutlaatuisesta tunnelmasta. Jälleen kerran on mahdollisuus tavata vanhat ja uudet tutut markkinoiden hulinassa.

Seuraa Eurajoen Markkinoita eri kanavissa!

Markkinalehti jaetaan Eurajoella sekä lähiseudulla.
Nettisivu https://www.yrittajat.fi/paikallisyhdistykset/eurajoen-yrittajat/eurajoen-markkinat/


Facebook Eurajoen Yrittäjät eurajoenyrittajat
Facebook Eurajoen Markkinat eurajoenmarkkinat
Instagram eurajoenyrittajat
Hallituksen tavoittaa Whatsapp viestillä tarvittaessa!

YHTEYSTIEDOT

Markkinajärjestäjä Eurajoen Yrittäjät

Markkinatoimikunnan vetäjä
Varapuheenjohtaja
Teemu Mäkinen, 044-771 4000 / teemu.makinen@hrsata.fi

Markkinatoimikunta
Jarmo Sallila
Mikko Nordberg
Jonna Malin-Inermo


Markkinapuhelingsm. 044 500 3575
Ota yhteyttä arkisin ti- pe klo 9.00 – 15.00
markkinat@eurajoenyrittajat.fi

Tunnelmia aikasemmilta vuosilta:

Eurajoen Markkinat lauantaina 17.8.2019 ovat onnistuneesti ohi. Eurajoen Markkinoilla perinteisesti valittiin uudet Kartanon Herra Harri Mäkinen ja Kartanon Rouva Marja Vaitomaa. Onnittelut! Kiitos kaikille, ensivuonna uudelleen!

Eurajoen Markkinoiden juhlavuosi 2019, vuorossa 40 kerta Markkinoita

Markkinat on muuttuneet vuosien saatossa niin paikan kun tapahtuman koon suhteen. Markkinoiden tapahtumapaikkana on ollut Eurajoen keskustan kehittymisen myötä Jokisilta, Esson tontti, Spar-Marketin ympäristö ja nyt muutamana viimeisenä kertana Koulukeskuksen ympäristö.

Markkinoiden koko on vuosien kulussa kasvanut niin myyntipaikkojen kun oheistapahtumien suhteen vuoden 2019 markkinoilla on 160 kpl/Rompetorilla 27 myyntipaikkoja ja esiintymislavalle on saatu paikallisia esiintyjiä toki myös ulkopuolisia on mukana. Viimevuosina eteenkin palautekeskusteluissa on esiin tullut, jopa markkinoiden järjestäminen niin, että myös sunnuntai olisi markkinapäivä. Tähän ei uskallusta vielä ole ollut.

Markkinamyyjät toki ovat se pääjuttu mikä markkinahengen luo mutta pitää olla myös muuta kuten aiempina vuosina on ollut Taikuri, Pelle, Piiparinen, Huutokauppakeisari, Nuorisosoittokunta, Sambaryhmä, Surmanajo, Missikisa, Eri orgesterikokoonpanoja jne…

Yhteistyökumppanit ovat vaihtuneet vuosien saatossa on Urheiluseuroja, Pappamopokerho, Soittokunta, Rotaryklubi, Kunta  jne…yhteistykumppanien rooli kasvaa kun tilaisuuden koko kasvaa, tarvitaan niin iso joukko talkoolaisia. 

Markkinapäivä on muodostunut perinteeksi, jossa entiset ja nykyiset Eurajokiset tapaa toisiaan oikein luvan kanssa nykyään kun on muodostunut jonkinlainen este, ettei muuten tavata kun pitää olla jokin syy tapaamiseen sellainen on Eurajoen Markkinat.

Tervetuloa Eurajoen Markkinoille 2019

Markkinatoimikunnan vetäjä

Jarmo Sallila
 

Gagerides Show on mahtava ja henkeäsalpaava ajonäytös,  jossa voi kokea jännityksen ja vaaran ihan pallon vieressä. Kuskeihin kohdistuu kovimmillaan viiden G:n ja kuskit ohittavat toisensa jopa kaksi kertaa sekunnissa 60km/h:n vauhdissa. Tule näe ja koe!


Markkinatunnelmaa vuodelta 2017