Kiikalan-Suomusjärven-Kiskon Yrittäjät Varsinais-Suomen Yrittäjät

Kiikalan-Suomusjärven-Kiskon Yrittäjät

Tervetuloa Yrittäjien jäseneksi!

Me Kiikalan-Suomusjärven-Kiskon Yrittäjissä toimivat toivotamme sinut mukaan oman paikallisyhdistyksesi toimintaan. Vuosittain järjestämme omalla alueellamme erilaisia tilaisuuksia, sekä tiukan asiapitoisia että leppoisan kevyitä. Voit aina myös ottaa yhteyttä hallituksemme jäseniin.

kskyrittäjämessut1

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

KSK- hallitus

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tervetuloa alueen tapahtumiin ja koulutuksiin!

Tontut paljussa
Läppäri
Koulutukset ja seminaarit

Luottamushenkilöristeily

Koulutukset ja seminaarit

Yksinyrittäjäristeily

Uutisia ja yrittäjätarinoita Varsinais-Suomesta

15.9.2023 Uutinen

Salon alueen pienet yrittäjäyhdistykset yhdistyvät – ”Yhdessä teemme entistäkin vaikuttavampaa edunvalvontaa”

Salossa toimivista Suomen Yrittäjien viidestä paikallisyhdistyksestä neljä suunnittelee yhdistymistä. Uuteen Salon Alueen Yrittäjät ry:een liittyvät Halikon Yrittäjät, Kiikalan-Suomusjärven-Kiskon Yrittäjät, Kuusjoen-Muurlan-Perttelin Yrittäjät ja Perniön-Särkisalon Yrittäjät.