Kiikalan-Suomusjärven-Kiskon Yrittäjät Varsinais-Suomen Yrittäjät

Kiikalan-Suomusjärven-Kiskon Yrittäjät

Tervetuloa Yrittäjien jäseneksi!

Me Kiikalan-Suomusjärven-Kiskon Yrittäjissä toimivat toivotamme sinut mukaan oman paikallisyhdistyksesi toimintaan. Vuosittain järjestämme omalla alueellamme erilaisia tilaisuuksia, sekä tiukan asiapitoisia että leppoisan kevyitä. Voit aina myös ottaa yhteyttä hallituksemme jäseniin.

Mitä me teemme

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tervetuloa alueen tapahtumiin ja koulutuksiin!

Nuoret yrittäjät

Gettoafterit Vehmaalla

Tapahtuma

BusinessClub

Uutisia ja yrittäjätarinoita Varsinais-Suomesta

turun yliopisto åbo akademi työvoima opiskelijat harjoittelija
30.3.2023 Uutinen

Osaajapula keskustelutti kuntakokousta: "Haittaa yritysten kasvua, investointeja ja kilpailukykyä"

Varsinais-Suomen Yrittäjät järjestää säännöllisesti tapaamisia alueen kuntien yritysneuvojien ja kuntajohdon kanssa. Mukana on myös aluejärjestön ja paikallisyhdistysten luottamushenkilöitä. Torstaina 30.3. keskustelujen teemana oli erityisesti…