Kiikalan-Suomusjärven-Kiskon Yrittäjät Varsinais-Suomen Yrittäjät

Kiikalan-Suomusjärven-Kiskon Yrittäjät

Tervetuloa Yrittäjien jäseneksi!

Me Kiikalan-Suomusjärven-Kiskon Yrittäjissä toimivat toivotamme sinut mukaan oman paikallisyhdistyksesi toimintaan. Vuosittain järjestämme omalla alueellamme erilaisia tilaisuuksia, sekä tiukan asiapitoisia että leppoisan kevyitä. Voit aina myös ottaa yhteyttä hallituksemme jäseniin.

kskyrittäjämessut1

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

KSK- hallitus

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tervetuloa alueen tapahtumiin ja koulutuksiin!

Koulutukset ja seminaarit

YKTS Yrittäjyyskasvatuspäivät 2023

Koulutukset ja seminaarit

Rakennusalan keskustelutilaisuus

Porin Eteläranta

Uutisia ja yrittäjätarinoita Varsinais-Suomesta

22.9.2023 Uutinen

Sari Majuri ei jätä tänäkään vuonna gaalaa välistä – ”Gaalassa olen omieni joukossa”

Vuoden palkitsevin ja odotetuin juhla – Varsinais-Suomen Yrittäjägaala kokoaa tänäkin vuonna yhteen lähes 800 alueen yrittäjää juhlimaan ja palkitsemaan vuoden ansioituneet yrittäjät. Monelle gaalaan…