Etsi

Järjestö

POHJOIS-POHJANMAAN YRITTÄJIEN VUODEN 2018 ALUEELLINENPAIKALLISYHDISTYS ON MUHOKSEN YRITTÄJÄT!

Vuoden paikallisyhdistys Muhoksen Yrittäjät

Muhoksen Yrittäjien toiminta on kehittynyt kuluvan vuoden aikana rakettimaisesti. Jäsenmäärä on ollut vahvassa kasvussa ja kuluvan vuoden kasvu on  ollut 26 prosenttia. Toimintaa on kehitetty määrätietoisesti. Yhdistys on ollut erittäin aktiivinen antamaan vinkkejä jäsenhankkijalle ja tämä yhteistyö on ollut erinomaisen tuloksia tuottavaa, perustelee valintaa Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Marjo Kolehmainen.

Vaikuttamistyötä yhdistyksessa on tehty mm. hankinta-palveluita vahvistamalla (sähköinen hankintajärjestelmä ja PPY:n palvelu) sekä omistajanvaihdospalveluita aktiivisesti tarjoamalla (PPY:n palvelu). Konkreettinen asia on ollut kunnantoimistoon perustettu yhteisöllinen työtila ”Kumma”. Yrittäjien työtila on ollut runsaasti esillä mediassa ja somessa. Tila on ollut myös yrittäjien ja yhteistyökumppaneiden aktiivinen kohtaamispaikka.

Yhteistyö kunnan kanssa on ollut aktiivista ja jatkuvaa. Tapaamiset ovat tilanteen mukaan henkilökohtaisia tai yhteisiä esim. kuukausipalavereita. Asioihin vaikutetaan jo valmisteluvaiheessa. Säännöllisiä tapaamisia järjestetään myös kunnanhallituksen ja -valtuuston kanssa. Jäsenistölle tarjotaan tapahtumia ja tilaisuuksia läpi vuoden, hyvinvointia on edistetty ilmaisilla viikottaisilla ohjatuilla kuntosalivuoroilla.

Suhteet mediaan on hoidettu hyvin ja on voitu tuoda esille yrittäjien yhteistä tekemistä. Yhdistyksen puheenjohtaja palkittiin Vuoden Puheenjohtaja -palkinnolla PPY:n Maakunnallisessa Yrittäjäjuhlassa 2018. Paikallisyhdistyksissä tehdään paljon asioita ja on hienoa, että niistä kerrotaan myös ulospäin, sanoo Kolehmainen.  

Yhdistyksen puheenjohtajalla on käytössä slogan ”Puhu hyvää takanapäin”. Tällä hän on saanut aikaan sen, että kunta on paljon esillä myönteisessä hengessä ja hyvä ”pöhinä” näkyy ja kuuluu laajasti.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät on esittänyt Suomen Yrittäjien Vuoden paikallisyhdistysarviointiin Muhoksen Yrittäjiä ja paikallisyhdistys on finaalissa sarjassa Vuoden Viestijä, mistä tuloksia on odotettavissa 1.2.2019 Suomen Yrittäjien Silja Europa Vaikuttajaristeilyllä.

Lisätietoja: tj. Marjo Kolehmainen Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät p.050 5277 288