Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät

Tule mukaan huippuverkostoon! #pohjoispohjanmaanyrittajat

Meidän joukkoomme on helppo sujahtaa. Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien ja paikallisyhdistysten muodostaman kattavan verkoston lisäksi, meillä on verkostoja yksinyrittäjille, nuorille, kasvuyrittäjille, vaikuttajille, senioreille ja Parempaa Pisnestä Yhdessä – verkosto, tutustu verkostoihin. Olemme aina kiinnostuneita juuri sinun yrittäjätarinasta ja sinusta. Meillä yrittäjät tekevät yhteistyötä ja auttavat toisiaan. Ympäri vuoden meillä on juuri sinulle monipuolisia tilaisuuksia ja tapahtumia. Jäsenetuja käyttämällä säästät euroja ja asiantuntijat ovat sinun käytettävissä. Myös vaikuttamistyöstä kiinnostuneille on paikkoja haettavana joka vuosi. Tule mukaan!

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjä -lehti tavoittaa yrityspäättäjät!

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjä-Lehti jaetaan Kalevan välissä ja se tavoittaa 125 000 Kalevan lukijaa. Lehti on vapaasti luettavissa kaksi viikkoa kaleva.fi näköislehtien alla. Kalevan tavoittaa n. 90% alueen yrityspäättäjistä.

Alueen tapahtumat ja koulutukset

Maksuton
Maksuton

Alueen uutiset

2.12.2023 Uutinen

Vuoden Maakunnallinen Yrittäjäpalkinto Kontiotuote Oy

Katso esittelyvideo: https://youtu.be/VaiVKjHzCVM Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien hallitus valitsi yksimielisesti vuoden 2023 Maakunnallisen Yrittäjäpalkinnon saajaksi Kontiotuote Oy:n Pudasjärveltä. ”Maakunnassamme on monta huikean hienosti menestyvää yritystä, mutta…

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät

Jäsenistö
0
Yksinyrittäjiä
0