Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät

Tule mukaan Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien huippuverkostoon! #nostetaanrimaa

Meidän joukkoomme on helppo sujahtaa. Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien ja paikallisyhdistysten muodostaman kattavan verkoston lisäksi, meillä on verkostoja yksinyrittäjille, nuorille, kasvuyrittäjille, vaikuttajille, senioreille ja Parempaa Pisnestä Yhdessä – verkosto, tutustu verkostoihin. Olemme aina kiinnostuneita juuri sinun yrittäjätarinasta ja sinusta. Meillä yrittäjät tekevät yhteistyötä ja auttavat toisiaan. Ympäri vuoden meillä on juuri sinulle monipuolisia tilaisuuksia ja tapahtumia. Jäsenetuja käyttämällä säästät euroja ja asiantuntijat ovat sinun käytettävissä. Myös vaikuttamistyöstä kiinnostuneille on paikkoja haettavana joka vuosi. Tule mukaan!

Vain yrittäjän elämää Podcast

Oululainen nuori kasvuyrittäjä Joonas Puurunen kertoo vain yrittäjän elämää podcastissa, miten hän on päätynyt kasvuyrittäjäksi.

Alueen tapahtumat ja koulutukset

Kutsu Työtä Iisisti -aamupalatilaisuuteen
Maksuton
Maksuton
Maksuton
Maksuton
Maksuton
Koulutukset ja seminaarit

TYÖNANTAJAMIELIKUVAN KEHITTÄMINEN

Maksuton
Nuoret yrittäjät

Get Together 2023

Lahti Radiomäeltä kuvaaja Petri Koivisto
Maksuton
Maksuton
Porin Eteläranta

Alueen uutiset

24.2.2023 Uutinen

Pohjois-Pohjanmaan Yritysmarkkinat tulevat jälleen

Viime vuonna hyvän vastaanoton saanut Pohjois-Pohjanmaan Yritysmarkkinat järjestetään jälleen toukokuussa. Yritysmarkkinat ovat yrityksien ostajien ja myyjien kohtaamispaikka, jossa voi avoimesti myydä yritystään potentiaalisille ostajille.…

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien blogi

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät

Jäsenistö
0
Yksinyrittäjiä
0