Nainen puhelimessa

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien verkostot

Täällä voit tutustua Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien verkostojen toimintaan. Toimintaa on nuorille, senioreille, yksinyrittäjille ja opiskelijoille sekä kaikille liike-elämän verkostoitujille.

Meikkisiveltimet
Nuoret yrittäjät

Kasva ja kehity yhdessä muiden nuorten yrittäjien kanssa

Nuorten Yrittäjien toiminta on suunnattu Suomen Yrittäjien nuorille ja nuorekkaille jäsenille.
Nuoret Yrittäjät järjestävät paikallisia, alueellisia ja valtakunnallisia tapahtumia, joissa samanhenkiset nuoret yrittäjät tapaavat toisiaan.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjillä on oma Nuorten yrittäjien johtoryhmä, joka toimii aktiivisesti. Nuorille yrittäjille tarjotaan mm. monipuolisesti verkostoitumis- ja koulutustilaisuuksia sekä tiedotaan tärkeistä heitä koskevista asioista.

Nuorten Yrittäjien puheenjohtaja
Puheenjohtaja Juho Tauriainen
Studio Salama
juho.tauriainen@studiosalama.fi
p. 040 7438 373

Muut johtoryhmän jäsenet: Joonas Puurunen (Prime Sales Oy), Topi Hämeenniemi (opiskelijajäsen), Katja Mattila (Evec Oy), Esa Karhumaa (Tulvari Oy), Joona Takkula (Puskamestarit) ja Jonna Ruokamo (Upea Clothing).

Jos olet kiinnostunut Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Nuorten yrittäjien toiminnasta, ole yhteydessä Nuorten yrittäjien toimiston yhteyshenkilöihin Milla Raappana p. 050 395 9877 tai Paula Pihlajamaa p. 050 439 9808.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Nuorten Yrittäjien tapahtumista ja toiminnasta löytyy tietoa myös facebookin Poppis -ryhmässä https://www.facebook.com/groups/1079152228803714/

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN JA TAPAHTUMIIN!

 

Seniorit

Seniorijäsenyys on aktiiviyrittäjätoiminnasta luopuneelle jäsenyrittäjälle mahdollisuus jatkaa toimintaa yrittäjäjärjestön parissa.

Seniorijäsenet ovat järjestölle suuri voimavara. Heillä on paljon arvokasta kokemusta ja tietoa yrittäjyydestä siirrettäväksi nuorelle yrittäjäpolvelle.

Seniorijäsenyys maksaa 50 euroa vuodessa.

Lisätietoja: Senioriryhmän puheenjohtaja Tauno Bräysy tauno.braysy@tupakaluste.fi tai p. 0400 336 136.  Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien toimiston yhteyshenkilö Sari Reinikainen-Laine sari.reinikainen-laine@yrittajat.fi p. 0500 686 174.

Lisää seniorijäsenyydestä

Yksinyrittäjät

Yksinyrittäjien toiminta on suunnattu kaikille yksinyrittäjäjäsenille.
Pohjois-Pohjanmaan Yksinyrittäjät järjestävät alueellisia tapahtumia, joissa samanhenkiset nuoret yrittäjät tapaavat toisiaan.
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Yksinyrittäjien johtoryhmän puheenjohtajana toimii vuonna 2023 Jaana Leino (Muutosmatka Jaana Leino) jaana.leino@muutosmatkaoy.fi. Muut johtoryhmän jäsenet: Kirsi Paldanius (Sepontytär Oy), kirsi@sepontytar.fi, Matti Harila (HF-Sammutus Oy), Pekka Kantola (Kuuskaks Oy), Jorma Ketola (JK-Ohjelmat), Jaana Leino (Muutosmatka Jaana Leino), Anne Rumpunen (Uuteenhuomiseen).

Jos olet kiinnostunut Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Yksinyrittäjien verkoston toiminnasta, ole yhteydessä toimiston yhteyshenkilöön Kirsi Anttilaan, kirsi.anttila@yrittajat.fi p. 0500 685 148.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Yksinyrittäjien tapahtumista ja toiminnasta löytyy tietoa myös facebookin ryhmässä https://www.facebook.com/groups/490949351818761

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN JA TAPAHTUMIIN!

Nainen sohvalla

Suomen Yrittäjien opiskelijajäsenyys auttaa matkalla yrittäjyyteen

Myös opiskelija voi olla jäsen Suomen Yrittäjissä. Eikä sinulla tarvitse vielä olla omaa yritystä ollaksesi opiskelijajäsen.

Opiskelijajäsenyys on maksuton. Katso lisää opiskelijajäsenyydestä ja sen monipuolisista eduista ja hyödyistä tästä:

Lisää opiskelijajäsenyydestä

Johtoryhmä

Johtoryhmän muodostavat Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja ja paikallisyhdistysten puheenjohtajat.

Johtoryhmä kokoontuu säännöllisesti ja puheenjohtaja kutsuu ryhmän koolle.

Johtoryhmän puheenjohtaja Jussi Riikonen, jussi.riikonen@yrittajat.fi p. 040 3100 501

Vaikuttajaverkosto

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Vaikuttajaverkosto koostuu yrittäjäjäsenistä, kansanedustajista ja yrittäjien sidosryhmien edustajista.

Vaikuttajaverkostoon kutsutaan jäsenet. Kokouksia on keskimäärin neljä vuodessa.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien toimiston yhteyshenkilö toimitusjohtaja Marjo Kolehmainen, marjo.kolehmienen@yrittajat.fi p. 050 5277 288.

Parempaa Pisnestä Yhdessä -verkosto

Verkoston tarkoituksena on edistää alueen yrittäjien keskinäistä verkostoitumista ja liiketoimintaa. Parempaa Pisnestä Yhdessä -verkosto kokoontuu noin kerran kuukaudessa ja kokoontumisajat löytyvät www.ppy.fi etusivulta tapahtumat kohdasta.

Parempaa Pisnestä Yhdessä -verkoston puheenjohtaja on Risto Huovinen, p. 0400 584 510
risto.huovinen@stemma.fi.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien toimiston yhteyshenkilöt verkostolle ovat Paula Pihlajamaa p. 050 439 9808 ja Milla Raappana p. 050 395 9877.

Yrityskummit -verkosto

Yrittäjä ole yhteydessä matalalla kynnyksellä!
Päivystämme BusinessAsemalla, Hallituskatu 36 B, Oulu joka torstai klo 08.00-09.00 kesäkuun 16. päivään asti paitsi 26.05.22 (Helatorstai). Kysy lisää:

Risto Nummela
Aluekummi
oranummela@gmail.com
p. 050 374 3471

Risto Luttinen
yrityskummi
risto.luttinen@pp.inet.fi
p. 0400 689 563

 

 

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Kasvuverkosto on jo työnantajayrityksinä toimivien ja kasvua tavoittelevien yrittäjien avoin verkosto, jonka tavoitteena on tarjota alusta kasvuhakuisten työnantajayrityksen verkostoitumiselle. Verkoston tavoitteena on tarjota tukea ja inspiraatiota kasvuun sekä jakaa tietoa yritystoiminnan ja kasvun tueksi. Edunvalvontajärjestön verkostoissa on myös vaikuttamistyöstä kiinnostuneille verkoston jäsenille mahdollisuuksia.

Kasvuyrittäjäverkoston tapaamisia on säännöllisesti välein vaihtuvilla teemoilla, mutta niissä on aina aikaa myös keskustelulle ja kokemusten jakamiselle. Verkoston tapaamisia toteutetaan f2f, etäyhteyksin sekä yritysvierailuin. Seuraa siis viestintäämme!

Mikäli Kasvuyrittäjäverkosto ei tunnu omalta, niin Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjissä on verkostoja nuorille, senioreille, yksinyrittäjille ja opiskelijoille sekä kaikille liike-elämän verkostoitujille. Tervetuloa mukaan toimintaa ja tapahtumiin – kysy rohkeasti kokemuksia toiminnasta verkoston jäseniltä!

Mikäli yrityksesi on kiinnostunut kasvusta ja haluaa jakaa yrityksen kasvutarinan toisten samanhenkisten yrittäjien kanssa ole yhteydessä puheenjohtaja Pasi Kinnuseen tai muihin verkoston jäseniin. Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Kasvuyrittäjäverkoston johtoryhmä kokoontuu 4-6 kertaa vuodessa.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Kasvuyrittäjäverkoston johtoryhmä:

  • Pj. Pasi Kinnunen Esmo Oy, etunimi.sukunimi@esmo.fi p. 050 556 5110.
  • Jarkko Auno, Oulun seudun Fysioterapia Oy ja Finnaction Oy
  • Teemu Kivioja, Tecinspire Oy
  • Niina Martikainen, Oulun Rakennuslasi Oy & Palasia
  • Tuomas Muurinen, Kuulu Oy 

    Mikäli Kasvuyrittäjäverkosto ei tunnu omalta, niin Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjissä on verkostoja nuorille, senioreille, yksinyrittäjille ja opiskelijoille sekä kaikille liike-elämän verkostoitujille.

    Tervetuloa mukaan toimintaa ja tapahtumiin – kysy rohkeasti kokemuksia toiminnasta verkostojen puheenjohtajilta ja jäseniltä!