Suomen Yrittäjät
Jäsenedut
Fortum Sähkö- ja energiapalvelut

Fiksut energiaratkaisut yrityksille etuhintaan

Fortum on Yrittäjien jäsenien kokonaisvaltainen energiakumppani

Palve­lemme asiak­kai­tamme vuosi­kym­menien kokemuk­sella, luotet­ta­vasti ja vastuullisesti. Voit valita yrityk­sellesi parhaiten sopivan sähkö­so­pi­muksen etuhintaan ja saat samalla käyttöösi yrittäjille räätälöidyn paketin, joka sisältää monipuoliset työkalut yrityksen energia-asioiden hoitamiseen. Energia-alan asian­tun­tijana huoleh­dimme siitä, että kaikki sähkö­so­pi­muk­seesi liittyvä toimii mutkat­to­masti ja sinä voit keskittyä olennaiseen, eli omiin asiak­kai­siin ja liike­toi­min­taasi. Kaikki pienille ja keski­suu­rille yrityk­sille (sähkön­ku­lutus alle 200 MWh vuodessa) myymämme sähkö on aina 100 % hiili­diok­si­di­pääs­tö­töntä.

Yrittäjän Paketilla saat työkalut yrityksesi energiakustannusten hallintaan

Fortumilla energia-asioiden hoitaminen on tehty helpoksi: yrittäjien tarpeisiin räätälöity Yrittäjän Paketti auttaa sinua ymmärtämään energiankulutustasi, etkä jää yrityksesi energia-asioiden kanssa yksin, sillä olemme apunasi. Saat käyttöösi selkeät ja monipuoliset työkalut sähkönkulutuksen seurantaan ja optimointiin, asiantuntevaa henkilökohtaista energianeuvontaa sekä nopean yhteyden avuliaaseen asiakaspalveluumme.

Yrittäjän Paketti sisältää:
✔ Yritys Online Plus: sähkönkulutuksen seuranta ja optimointi, budjetointi, henkilökohtainen energianeuvonta sekä kaikki sähkölaskut arkistoituna yhteen paikkaan
✔ Suoralinja: oma puhelinnumero ja sähköposti, joissa asiasi hoidetaan aina heti seuraavana
✔ Etusi noin 72 € vuodessa

Monipuoliset jäsenedut sähkösopimuksista sähköauton lataukseen

Yritys Varma –sopimus takaa kiinteän hinnan kahdeksi tai kolmeksi vuodeksi, kun taas Yritys Duo yhdistää fiksusti kiinteähintaisen sekä markkinahintaisen sähkösopimuksen edut ja voit vaikuttaa sähkön hintaan kulutusta ajoittamalla.

Jäsenetusi:

  • -0,4 c/kWh jatkuva alennus Yritys Varma ja Yritys Duo –sopimuksista
  • -50 % jatkuva alennus Yrittäjän Paketti perusmaksusta
  • Esim. 50 MWh kuluttavana asiakkaana säästä sähkön hinnassa jopa 200 €

Yritys Tunti –sopimuksella voit hyödyntää pörssisähkön tuntihinnan vaihtelua ja Yritys Oivalla saat sähköä kiinteään hintaan joustavasti, sillä hinta päivittyy aina kuukausittain. Yritys Tunti –sopimus sisältää lisäksi vaihto-oikeuden Yritys Varma tai Yritys Duo -sähkösopimuksille määräaikaisen sopimuksen aikana.

Jäsenetusi:

  • -40 % jatkuva alennus Yritys Tunti ja Yritys Oiva -sopimuksen voimassa olevasta perusmaksusta
  • -50 % jatkuva alennus Yrittäjän Paketti perusmaksusta
  • Perusmaksuetusi yli 100 € vuodessa

Fortum Charge & Drive tarjoaa edistykselliset ratkaisut sähköautojen lataukseen yrityksille ja ammattikäyttöön. Saat yritysasiakkaana kaiken tarvittavan latausavaimista yritysportaaliin, ja pääsyn yli 40,000 julkiseen latauspisteeseen Pohjoismaissa.

Jäsenetusi:

  • -30 % jatkuva alennus voimassa olevasta kuukausimaksusta
  • Ensimmäiset 5 kpl latausavaimia maksutta

Miten lunastan jäsenetuni?

Kirjaudu Suomen Yrittäjien jäsensivuille nähdäksesi ohjeet etujen lunastamiseen.

Kirjaudu ja hyödynnä etu
Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme