Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Suomen Yrittäjät
Jäsenedut
Fortum Sähkö- ja energiapalvelut

Fiksut energiaratkaisut yrityksille etuhintaan

Fortum on Yrittäjien jäsenien kokonaisvaltainen energiakumppani

Tarjoamme Suomen Yrittäjien jäsenille kattavan valikoiman etuja aina yrityksen ja kodin sähkösopimuksista sähköauton latauspalveluihin. Palvelemme asiakkaitamme vuosikymmenien kokemuksella, luotettavasti ja vastuullisesti.

Energia-alan asiantuntijana huolehdimme siitä, että kaikki sähkösopimukseesi liittyvä toimii mutkattomasti ja sinä voit keskittyä olennaiseen, eli omiin asiakkaisiin ja liiketoimintaasi. Kaikki pienille ja keskisuurille yrityksille (sähkönkulutus alle 200 MWh vuodessa) myymämme sähkö on aina 100 % hiilidioksidipäästötöntä. Voit valita yrityksellesi parhaiten sopivan sähkösopimuksen etuhintaan ja saat samalla käyttöösi yrittäjille räätälöidyn paketin, joka sisältää monipuoliset työkalut yrityksen energia-asioiden hoitamiseen.

Yrittäjän Paketilla saat työkalut yrityksesi energiakustannusten hallintaan

Fortumilla energia-asioiden hoitaminen on tehty helpoksi: yrittäjien tarpeisiin räätälöity Yrittäjän Paketti auttaa sinua ymmärtämään energiankulutustasi, etkä jää yrityksesi energia-asioiden kanssa yksin, sillä olemme apunasi. Saat käyttöösi selkeät ja monipuoliset työkalut sähkönkulutuksen seurantaan ja optimointiin, asiantuntevaa henkilökohtaista energianeuvontaa sekä nopean yhteyden avuliaaseen asiakaspalveluumme.

Yrittäjän Paketti sisältää:
✔ Yritys Online Plus: sähkönkulutuksen seuranta ja optimointi, budjetointi, henkilökohtainen energianeuvonta sekä kaikki sähkölaskut arkistoituna yhteen paikkaan
✔ Suoralinja: oma puhelinnumero ja sähköposti, joissa asiasi hoidetaan aina heti seuraavana
✔ Etusi noin 72 € vuodessa

Monipuoliset jäsenedut sähkösopimuksista sähköauton lataukseen

Yritys Varma –sopimus takaa kiinteän hinnan kahdeksi tai kolmeksi vuodeksi, kun taas Yritys Duo yhdistää fiksusti kiinteähintaisen sekä markkinahintaisen sähkösopimuksen edut ja voit vaikuttaa sähkön hintaan kulutusta ajoittamalla.

Jäsenetusi:

  • -0,4 c/kWh jatkuva alennus Yritys Varma ja Yritys Duo –sopimuksista
  • -50 % jatkuva alennus Yrittäjän Paketti perusmaksusta
  • Esim. 50 MWh kuluttavana asiakkaana säästät sähkön hinnassa jopa 200 €

Edut koskevat kaikkia uusia sopimuksia.

Yritys Tunti –sopimuksella voit hyödyntää pörssisähkön tuntihinnan vaihtelua ja Yritys Oivalla saat sähköä kiinteään hintaan joustavasti, sillä hinta päivittyy aina kuukausittain. Yritys Tunti –sopimus sisältää lisäksi vaihto-oikeuden Yritys Varma tai Yritys Duo -sähkösopimukselle määräaikaisen sopimuksen aikana. Vaihto-oikeuden käytön yhteydessä määräaika alkaa alusta

Jäsenetusi:

  • -40 % jatkuva alennus Yritys Tunti ja Yritys Oiva -sopimuksen voimassa olevasta perusmaksusta
  • -50 % jatkuva alennus Yrittäjän Paketti perusmaksusta
  • Perusmaksuetusi yli 100 € vuodessa

Edut koskevat kaikkia uusia sopimuksia.

Fortum Charge & Drive tarjoaa edistykselliset ratkaisut sähköautojen lataukseen yrityksille ja ammattikäyttöön. Saat yritysasiakkaana kaiken tarvittavan latausavaimista yritysportaaliin, ja pääsyn yli 40,000 julkiseen latauspisteeseen Pohjoismaissa.

Jäsenetusi:

  • -30 % jatkuva alennus voimassa olevasta kuukausimaksusta
  • Ensimmäiset 5 kpl latausavaimia maksutta

Uutena jäsenetuna voit hankkia sähkösopimuksen nyt myös kotiin ja kesämökille etuhintaan. Määräaikaisella Fortum Duo –sopimuksella suojaudut hintojen heilahtelulta. Saat kahdeksi vuodeksi kiinteän perushintatason, sekä mahdollisuuden vaikuttaa sähkösi hintaan kulutusvaikutuksen avulla.

Jäsenetusi:

  • Fortum Duo -sähkösopimuksen ensimmäisen 6 kuukauden perusmaksut veloituksetta

Etu koskee kaikkia uusia sopimuksia.

Uutena jäsenetuna voit hankkia sähkösopimuksen nyt myös kotiin ja kesämökille etuhintaan. Toistaiseksi voimassa oleva Fortum Tarkka –sopimus perustuu tuntikohtaiseen sähköpörssissä kilpailutettuun hintaan. Ajoittamalla omaa kulutustasi pystyt hyödyntämään vuorokauden hintavaihtelua.

Jäsenetusi:

  • Fortum Tarkka -sähkösopimuksen ensimmäisen 3 kuukauden perusmaksut veloituksetta

Etu koskee kaikkia uusia sopimuksia.

Miten lunastan jäsenetuni?

Voit lunastaa etusi Fortumin sivujen kautta

Lunasta edut yrityksellesi Lunasta edut kotiin ja kesämökille
Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme