Suomen Yrittäjät
Fennia
Jäsenedut
Fennia Vakuutus- ja työeläkevakuutuspalvelut

Vakuutukset

FENNIASTA saat yrityksesi ja perheesi vakuutuksiin kattavat jäsenedut. Tunnemme eri toimialojen riskit, ja osaamme tarjota oikeanlaiset vakuutukset juuri sinulle. Kun vakuutusturva on kunnossa, voit huoletta keskittyä liiketoimintaasi.

Edut uusiin vakuutuksiin 1.1.2023 alkaen.

Yrityksen toiminnan ja omaisuuden turva

Tarjoamme Suomen Yrittäjien alle 10-hengen jäsenyrityksille erikoishinnoitellun Yritysturva-vakuutuksen. Lisäksi voit ottaa laajennetun oikeusturvavakuutuksen ilman lisämaksua ja saat edun yrityksen matkatavaravakuutukseen.

Sinä ja henkilöstösi olette yrityksen tärkein voimavara, jonka turvaksi saat seuraavia etuja:

Yrittäjän ja henkilöstön turva

  • 50 %:n alennus sairausvakuutuksen päiväkorvausosan maksusta
  • pysyvän työkyvyttömyyden vakuutussummaa korotetaan 10 %:lla, kuitenkin enintään 100 000 euroa
  • 20 %:n alennus Fennia-Henkiturvan ensimmäisen vakuutuskauden maksusta

Uusi lisäetu: Tapaturmaisen kuoleman lisäsumma Fennia-Henkiturvaan

Suomen yrittäjien jäsenille uusi lisäetu, joka on riskihenkivakuutuksen henkivakuutuskorvausten yhteydessä maksettava tapaturmaisen kuoleman lisäsumma. Lisäsumma maksetaan, jos vakuutettu Suomen yrittäjien jäsen kuolee tapaturmaisesti.

Etu koskee kaikkia SY:n jäseniä, riippumatta siitä, onko kyse uudesta myönnettävästä vakuutuksesta tai olemassa olevasta vakuutuksesta.

Määrä on 100 prosenttia henkivakuutusturvan määrästä, kuitenkin enintään 50.000 euroa vakuutettua kohden. Tapaturman määritelmä vastaa tapaturma- ja ammattitautilain mukaista määritelmää, jolloin mm. itsemurhat rajautuvat pois korvattavien vakuutustapahtumien piiristä. Edun määrä vahvistetaan vuosittain, kuten muidenkin lisäetujen osalta nykyisin toimitaan. Edun voimassaolo tarkistetaan mahdollisessa korvaustilanteessa.

Ajoneuvojen vakuutukset

Yksityiskäyttöisiin henkilö- ja pakettiautoihin laajaan Fenniakaskoon sekä Premiumkaskoon 30–45 %:n alennus ja 70 %:n bonus, ja lisäksi maksuton lasivakuutus 100 euron omavastuulla. 

Kodin ja perheen vakuutukset

Saat 20 %:n alennuksen useimmista kotiisi liittyvistä vakuutuksista. Etuihin kuuluu myös kotivakuutuksen ehdollinen omavastuu sekä hole in one -vakuutus. 

Vakuutus tarkoittaa valmistautumista kaikkiin tulevaisuutesi mahdollisuuksiin. Olemme tarjonneet vakuutuspalveluja jo 140 vuoden ajan, ja suuren osan siitä tehneet yhteistyötä Suomen Yrittäjien kanssa. Ota kaikki irti jäsenyydestäsi ja hyödynnä edut!

Tarkemmat tiedot jäseneduista ja vakuutuksista:

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme