Etsi

Emergency banner

Kevättalven puheenjohtajakirje

Hei hyvät Yrittäjät!

Talvilomaviikon säät vaihtelivat kovasti, mutta Monopäivänä, lauantaina, kaunis aurinkoinen sää suosi osallistumista Kalpakan alueen tapahtumaan. Toivottavasti kaikki muutkin Monoviikon ohjelmat onnistuivat hyvin! Tästä lähdetään nyt kevättä kohti. Sää tuntuu kovinkin keväiseltä, mutta maaliskuu voi vielä muuttaa kaiken.

21.2. kokoontui Kunta–Yrittäjät-yhteistyöryhmä. Saimme kunnanjohtajalta kattavan selvityksen kunnan nykytilanteesta, eli että kunnan tulos viime vuodelta on heikko, mutta se oli jo etukäteen tiedossa. Tulevaisuuteen kuitenkin vahvasti katsotaan ja monenlaisia virityksiä on työn alla. Toivottavasti ne toteutuvat, ja saamme lisää elämää mm. Tuorilan teollisuusalueelle. 

Vaikuttaja-foorumissa eli entisillä puheenjohtajapäivillä edustimme Merikarviaa Katin kanssa helmikuun alussa. Kuulimme myös puoluejohtajien paneelikeskustelun, ja se oli hyvin Sote- painotteinen. Vanhusten hoidon tilasta saatiin siinäkin paljon puhetta aikaiseksi. Yhteistä linjaa kovasti hakevat ja vaalit sitten näyttää, mihin suuntaan mennään. Satakunnan Yrittäjät saivat tunnustusta ollen Fennian ja Elon valitsema vuoden aluejärjestöyhteistyökumppani. 

Satakunnan Yrittäjille valittiin tiistaina nyt monien käänteiden jälkeen puheenjohtaja. Merikarvian Yrittäjien hallitus keskusteli asiasta ja äänestämään kokoukseen menivät Teuvo ja Kati. Puheenjohtajaksi valittiin Jukka Hurrila Porista.

 

Tulevia tapahtumia:

Fennia järjestää 12.4. Grow Bigger -tilaisuuden, jossa on mahdollisuus verkostoitua Satakunnan alueen yrittäjiin rennossa iltatilaisuudessa ja samalla tutustua Grazy Townin uusiin tiloihin "tupareiden" merkeissä. Ohessa tilaisuuden mainos, jonka kautta voi itse ilmoittautua. Voit myös minulle ilmoittaa kiinnostuksesi, jotta järjestetään vaikka yhteiskuljetus. Tilaisuus on maksuton ja mukaan voi kutsua myös yhdistykseen kuulumattomia, mielestään sopivia yrittäjiä!

Kevätkokous järjestetään tänä vuonna laivalla, koska asian suhteen ei ollut kyselyn perusteella kenelläkään huomauttamista. Laivana on Viking Grace ja matka on 5.–6.4.2018. Lähdössä on nyt 27 henkilöä. Vielä on maaliskuun 15. päivään asti mahdollisuus ilmoittautua mukaan, mutta jos olet tulossa, niin ilmoittaudu mahdollisimman nopeasti, että saadaan ruokailut, hytit ja kyyti varmasti varattua!

SEURAAVAT AAMUKAFFEET juodaan kunnanvirastolla 19.3.2018 tiistaiaamuna klo 8–9. Tänne pyrin saamaan koululta opon kertomaan TET-jaksoista sekä kesätyöpaikkojen täyttämisestä. 

Tulossa on myös omistajan- ja sukupolvenvaihdoksen iltatilaisuus, jossa on Pia Österlund Satakunnan Yrittäjistä asiantuntijana paikalla. Tästä lisää myöhemmin, kun päivämäärä varmistuu.

 

Hyvää loppuviikkoa toivottaen

Päivi