Merikarvian Yrittäjät

Merikarvian Yrittäjät

Tervetuloa!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Keitä me olemme? Jäsenmäärämme oli 1.6.2023 : 147 jäsentä, 22 seniorijäsentä

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.
Uusina jäseninä v.2023 hallituksessa aloittavat Sanna Tarkkio (Merikarvian Apteekki), Mikko Rinne ( Perhekoti Vanha-Juhala) ja Marko Hakala ( Jungle records).
Yhteystietomme löytyvät valikosta.

ilta-aurinko

Miten toimimme?

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Huomioikaa uusi kirjoitus uutiset osassa: hallituksen jäsenet kirjoittavat kukuin vuorollaan tervehdyksen jäsenille! Tällä kertaa jäsentervehdyksen on kirjoittanut hallituksen jäsen Matti Heinonen.

Onnea puheenjohtajalle!

Viikilän Hevostilan Henna Viikilä palkittiin Vuoden Yksinyrittäjä 2022 palkinnolla Valtakunnallisilla Yrittäjäpäivillä Tampereella.

Merikarvian kunta palkitsi Merikarvian yrittäjät ry:n Pro Merikarvia-palkinnolla! Palkintoa olivat vastaanottamassa Nina Anttila, Teuvo Uusimäki, Mikko Rinne, Henna Viikilä ja Päivi Heinonen

Aamukaffeet

Seuraavat aamukaffeet pidetään to 7.9. klo 8:00 Merikarvian kunnanvirastolla.

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin.

Merikarvian Yrittäjien mökki MerryCampingillä. Merikarvian Yrittäjien jäsenet voivat varata mökkiä talvikaudella erikoishintaan, kysy sihteeriltä 046 598 2695

Liikuntaetu jäsenille

Merikarvien Yrittäjien jäsenille 10 kerran kortti / vuosi joko uimahalliin, jäähalliin tai kuntosalille. 
Uimahalliin ja kuntosalille pääset Yrittäjä-korttia näyttämällä, jäähallikortin voit noutaa kunnanvirastolta.

Hyödynnä liikuntaetusi ja pidä hyvää huolta kunnostasi!

Tervetuloa mukaan tapahtumiimme ja koulutuksiimme

Porin Eteläranta
Satakunta tekijäiltamat
Yrittäjäristeily 2018
Koulutukset ja seminaarit

Yksinyrittäjäpäivä

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.