FÖRETAGARNAS LANDSOMFATTANDE
MEDLEMSFÖRMÅNER 2018

 
Företagarens medlemsförmåner — Försäkringar

Fennia

Fennia erbjuder lösningar för både företagets och hemmets försäkringsbehov. Hos Fennia får du som medlem i Företagarna i Finland till exempel 50 procent rabatt på premien för dagersättningsdelen i sjukförsäkringen, 50 procent högre ersättningsbelopp i livförsäkringen samt företagsförsäkringen till medlemspris.

» Läs mer om medlemsförmånen


Företagarens medlemsförmåner — Abonnemang och apparater

Elisa

Elisa erbjuder medlemmarna i Företagarna i Finland förmåner värda upp till hundratals euro på anslutningstjänster. Rabatterna gäller bland annat mobiltelefonanslutningar, mobilt bredband och molntjänster.

» Läs mer om medlemsförmånen


Företagarens medlemsförmåner — Företags- och nummerupplysningstjänst

Asiakastieto

Asiakastieto erbjuder medlemmarna i Företagarna i Finland bland annat gratis nummersökning på nätet, värderapport till förmånspris, avtalskundsförmån utan årsavgift samt andra förmåner.

» Läs mer om medlemsförmånen


 Företagarens medlemsförmåner — Inkvartering och konferens

Restel

Restel erbjuder medlemmarna i Företagarna i Finland högkvalitativa inkvarterings- och konferenstjänster till stående rabatter. Medlemmar får 20 procent rabatt på inkvarteringstjänster och 10 procent rabatt på konferenstjänster. Restel har även erbjudanden som växlar enligt säsong.

» Läs mer om inkvarterings- och konferensförmånen
» Läs mer om efterrättsförmånen

IHG

IHG erbjuder medlemmarna i Företagarna i Finland hotellrum för fritidsbruk till specialpris på vardagar och helger i över 500 hotell i Europa. I IHG:s hotellfamilj ingår bland annat hotellkedjorna Holiday Inn®, Holiday Inn® Express, Crowne Plaza® och InterContinental® Hotels & Resorts.

» Läs mer om medlemsförmånen

Holiday Club

Medlemsföretagen i Företagarna i Finland får 15 procent rabatt på dagspriset på Holiday Club-badhotellens rum och semesterbostäder.

» Läs mer om medlemsförmånen


 Företagarens medlemsförmåner — Bränslen

Neste

Mot uppvisande av Företagarna i Finlands medlemskort erbjuder Neste en rabatt på 2,5 cent per liter (inkl. moms) på stationsspecifika detaljhandelspriser på bensin och diesel. 

» Läs mer om medlemsförmånen

Teboil

Teboil erbjuder medlemmarna i Företagarna i Finland en rabatt på 2,2 cent per liter på bensin och dieselolja. Med medlemskortet får du rabatt på stolppriserna vid alla Teboil-servicestationer och -automatstationer. Dessutom erbjuder Teboil 10 procent rabatt på smörjmedel, bilkemikalier, gasol och biltvättar.

» Läs mer om medlemsförmånen


Företagarens medlemsförmåner — Båtresor

Tallink Silja

Tallink Silja erbjuder medlemmarna i Företagarna i Finland 10 procent avtalsrabatt på Tallinks och Silja Lines normalprissatta kryssningar och reguljärresor. Som medlemsförmån på fritidsresor får medlemmar ansluta sig direkt till den mellersta Silver-nivån i stamkundsprogrammet Club One. 

» Läs mer om medlemsförmånen

Viking Line

Viking Line erbjuder Företagarna i Finlands medlemmar upp till 20 procent rabatt på dagspriset på kryssningar samt 10−20 procent rabatt på reguljärresor beroende på rutt.

» Läs mer om medlemsförmånen


Företagarens medlemsförmåner — Detaljhandel

Metro

Dagligvarugrossisten Metro erbjuder medlemsföretagen i Företagarna i Finland 5 procent rabatt på normalprissatta produkter, förutom alkohol- och tobaksprodukter.

» Läs mer om medlemsförmånen


Företagarens medlemsförmåner — Juridiska tjänster

JuriNet

JuriNet erbjuder medlemsföretagen i Företagarna i Finland ett 20 minuter långt kostnadsfritt inledande möte i en av JuriNet:s byråer, 15 procent rabatt på advokattjänster samt växlande kampanjer. Alla förmåner gäller även företagarens anställda personligen och dessutom företagarens familjemedlemmar som bor i samma hushåll.

» Läs mer om medlemsförmånen


Företagarens medlemsförmåner — Tidningar och böcker

Alma Talent

Alma Talent erbjuder medlemsföretagen i Företagarna i Finland en fortgående rabatt på 20 procent på fortlöpande prenumerationer på facktidningar. Medlemmar har även möjlighet att kostnadsfritt ta del av Alma Talents tjänst Summa under två månaders tid. I Summa finns allt innehåll, både tryckt och digitalt, ur Alma Talents tidskrifter samt affärslitteratur i digital form på ett och samma ställe.

» Läs mer om medlemsförmånen


Företagarens medlemsförmåner — Lunch- och kultursedlar

Eazybreak

Eazybreak erbjuder medlemmarna i Företagarna i Finland upp till 60 procent rabatt på mobiltjänsten för naturaförmåner. Med hjälp av appen är det lätt att använda och administrera elektroniska lunchsedlar, motions- och kultursedlar samt arbetsreseförmåner.

» Läs mer om medlemsförmånen


Företagarens medlemsförmåner — Företagets larmsystem

Verisure

Verisure erbjuder medlemmarna i Företagarna i Finland en engångsrabatt på grundavgiften för ett larmsystem samt betydliga rabatter på tillvalspaket. En företagare med flera lokaler kan alltså utnyttja förmånen till alla sina lokaler.

» Läs mer om medlemsförmånen


Företagarens medlemskort

Så här gör du för att utnyttja förmånerna

För att kunna utnyttja förmånerna ska du ha ett giltigt medlemskort från Företagarna i Finland eller ett mobilkort med ditt medlemsnummer.

  • Visa alltid kortet när det efterfrågas.
  • Medlemsnumret ska anges i anslutning till förmånerna när det efterfrågas.
  • Vid behov ska även förmånsgivarens produktkod eller bokningsnummer anges.
  • Bränsleförmånerna med oljebolagets företagskort, dessutom kassarabatt på Teboil och Neste med Företagarna i Finlands medlemskort.
     

Även de regionala föreningarna erbjuder medlemsförmåner.

För mer information: 
Leena Niemimäki, tfn 09 2292 2821, leena.niemimaki@yrittajat.fi
Johanna Hallikainen, tfn 09 2292 2925, johanna.hallikainen@yrittajat.fi

Medlemsföretagare, du kan lägga bannern som visar att du är medlem på din hemsida.