Suomen Yrittäjät
  • Etäkoulutus

EU-rahoituksen hakeminen

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Koulutuksen tarkoituksena on antaa tiivis kokonaiskuva EU-rahoituksen maailmasta. Koulutuksessa käydään läpi hankevalmistelun perusasioita mm. kuinka laatia hyvä EU-rahoitushakemus ja rakentaa voittava konsortio.

Koulutus on suunnattu erityisesti startup- ja pk-yrityksille, mutta muutkin EU-rahoituksen hakemisesta kiinnostuneet voivat hyötyä tästä paketista. Koulutuksessa esitellään lisäksi pk-yrityksille tarjolla olevia EU-rahoitusinstrumentteja.

Koulutus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Aihetta alustaa Suomen Yrittäjien EU-toimiston päällikkö Mira-Maria Kontkanen.

Kouluttajana Buket Hertti, Haku Consulting Oy
Buket Hertti on EU-rahoitushakuun keskittyvän yrityksen toinen perustajista. Haku Consulting Oy tarjoaa asiantuntija-apua EU-rahoituksen hakuun. Lue lisää palveluistamme verkkosivuiltamme.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, ole yhteydessä sähköpostilla koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi