Pohjois-Karjalan Yrittäjät
  • Vapaa-aika ja juhlat

Yrittäjälöylyt Motelli Kontiolla!

  • Pohjois-Karjalan Yrittäjät

HUOM! Tapahtuma siirretään ensi kevääseen.

Huippusuosion saanut Yrittäjä Löylyt -tapahtuma tekee comebackin! Tällä kertaa suuntaamme Kontiolahden Asemakylällä sijaitsevan Motelli Kontion tunnelmallisiin, perinteisiin saunatiloihin. Tervetuloa juhlistamaan itsenäisyyspäivän aattoa kanssamme!

Luvassa totutusti saunan terveyshyötyjen lisäksi huikeat puitteet, palju, hyvää seuraa, viihdettä sekä tietysti makkaraa ja raikkaita saunavirvokkeita. Saunomisen päätteeksi meille esiintyy huikea näyttelijä, laulaja, lauluntekijä ja äänitalentti Regina Launivuo

Tarjoamme juomat sekä makkarat, mutta voit myös ottaa mukaan omia ruokia ja juomia.

Tarjoamme bussikyydin halukkaille Taidemuseon kulman pysäkiltä. Lähtöaika Joensuusta klo 16.30 // Lähtö takaisin Motelli Kontiolta klo 21.30

SIIS MITÄ? Saunomista yrittäjäporukan kesken, eli mitä parhaimmassa seurassa! 
SIIS MISSÄ? Motelli Kontio, Huoltamontie 8, 80770 Asemakylä
SIIS MILLOIN? Maanantaina 5.12. klo 17-22 (lähtö takaisin bussilla klo 21.30)

VUOROT:

Naiset:
Palju 17.00-18.30
Sauna 18.30-20.00

Miehet:
Sauna 17.00-18.30
Palju 18.30-20.00

Sekasauna halukkaille klo 20.00-22.00

Esiintyjä klo 21:
Näyttelijä, laulaja, lauluntekijä ja äänitalentti Regina Launivuo 

Motelli Kontion puitteet:
Saunaan mahtuu kerralla 6-8 sekä paljuun 6-8 henkeä. Käytössämme on myös kota makkaranpaistoon sekä Motelli Kontion Iso piha.

Sijainti:

Motelli Kontio sijaitsee Kontiolahdessa 17 km:n päässä Joensuusta. Majoituspaikan kaikissa tiloissa on ilmainen WiFi. Paikan päällä on maksuton yksityinen pysäköintimahdollisuus. Motelli Kontio majoittaa kätevästi sekä lomalaiset, työmatkalaiset että ryhmät.

Tervetulleita ovat yrittäjien lisäksi yrittäjyydestä kiinnostuneet, ei-jäsenet sekä avecit. Tapahtuman järjestää Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät ja Kontiolahden Yrittäjät. Kaikki yrittäjät ovat tervetulleita! Ainut vaatimus on, että löylyt ja virkistäytyminen ovat mieleisiä vapaa-ajanviettokeinoja. Ilmoittauduthan alta, p. 050 448 8468 tai joonas.hiltunen@yrittajat.fi. Huom! Kyseessä yksityistilaisuus.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Nuorten Yrittäjien jengin meininkeihin! <3

Hinta
Maksuton
Paikka
Motelli Kontio, Huoltamontie 8, 80770 Asemakylä