17.9.2002 klo 12:56
Tiedote

Aina kannattaa yrittää -kalvosarja

Yrittäjämäistä asennetta tarvitaan kaikessa elämässä; opinnoissa, harrastuksissa ja työelämässä – niin yrittäjänä kuin toisen palveluksessa. Koululla on tärkeä tehtävä nuoren kasvussa yrittäjyyteen. Tätä kasvatustyötä tukee kohtaamiset yrittäjien kanssa – vierailut yrityksissä tai yrittäjän pitämät yrittäjyystunnit.

Suomen Yrittäjät on tehnyt AINA KANNATTAA YRITTÄÄ -kalvosarjan yrittäjille yrittäjyysvierailujen toteuttamiseksi. Kalvot toimivat lisämateriaalina yrittäjän omalle yritystarinalle. Kalvot sopivat hyvin myös opettajien käyttöön oppitunneille.

Kalvosarja on suunnattu lähinnä peruskoulun yläasteen ja lukion yrittäjyystuntien tukimateriaaliksi, mutta sitä voi hyvin hyödyntää myös muilla oppilaitostasoilla. Kalvoissa on tietoa sekä sisäisestä yrittäjyydestä, yritystoiminnasta että joitakin tilastokalvoja.

Siirry kalvosarjoihin tästä linkistä.

Kalvosarja ohjeineen on mahdollista saada myös valmiiksi tulostettuna pakettina Suomen Yrittäjistä. Kalvosarjan hinta on 44 euroa + postimaksu. Kalvosarjaan liittyviin tiedusteluihin vastaa koulutusasiamies Veli-Matti Lamppu, p. (09) 2292 2868, veli-matti.lamppu@suomen.yrittajat.fi

OnLine uutiset
toimitus@suomen.yrittajat.fi
Puhelin (09) 2292 2952