6.6.2002 klo 09:28
Tiedote

Lapin Yrittäjät esittää Sirpa Orrea Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi

Lapin Yrittäjät esittää puheenjohtajaansa, apteekkari Sirpa Orrea Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi. Sirpa Orre on toiminut SY:n hallituksessa vuodesta 2000 ja työvaliokunnassa kuluvan vuoden alusta.

Suomen Yrittäjien jäsenjärjestöistä Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät, Pirkanmaan Yrittäjät, Satakunnan Yrittäjät ja Uudenmaan Yrittäjät ovat jo aiemmin ilmoittaneet ehdokkaistaan puheenjohtajistoon.

Suomen Yrittäjien puheenjohtajaksi Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät esittää optikkoalan yrittäjää Heikki Rinta-Rahkoa, Pirkanmaan Yrittäjät puheenjohtajaansa, kansanedustaja Kari Kantalaista ja Uudenmaan Yrittäjät varapuheenjohtajaansa, kustannus- ja tutkimusalan yrittäjää Eero Lehteä. Rinta-Rahko ja Kantalainen ovat Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajia. Satakunnan Yrittäjät esittää puheenjohtajistoon toimitusjohtaja Erkki K. Mäkistä Äetsästä.

Suomen Yrittäjien puheenjohtaja ja 1-4 varapuheenjohtajaa valitaan 11. lokakuuta Lahdessa pidettävässä liittokokouksessa. Nykyisellä puheenjohtajalla Risto Heikkilällä on sääntöjen sallimat toimikaudet täynnä.

OnLine uutiset
toimitus@suomen.yrittajat.fi
Puhelin (09) 2292 2952>