6.5.2020 klo 09:28
Tiedote

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu voitti yrittäjyyskilpailun  

Tampereen seudun ammattiopistossa on kehitetty työelämän kohtaanto-ongelmien ratkaisemiseksi sähköinen ilmoitustaulu https://duuniin.tredu.fi. Malli palkittiin parhaana yrittäjyyskilpailussa.

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu voitti yrittäjyyskilpailun, jonka teemana oli viestintä pienille ja keskisuurille yrityksille ja niiden yrittäjille. Kilpailussa haettiin tällä kertaa Suomen parasta ammatillisen koulutuksen viestintäinnovaatiota.

Tredun kehittämä sähköinen ilmoitustaulu https://duuniin.tredu.fi oli kilpailun paras. Se yhdistää työ- ja työssäoppimispaikkoja tarjoavat yritykset sekä opiskelijat, jotka etsivät oman alan paikkoja tai yleisesti mahdollisuuksia lisäansioihin. Palvelu on yrityksille helppokäyttöinen ja maksuton. Opiskelijat puolestaan voivat selailla paikkoja millä tahansa älylaitteella ilman kirjautumista tai erillistä sovellusta.

Kilpailun järjestävät vuosittain Suomen Yrittäjät ry ja Skills Finland ry. Tänä vuonna teemana oli siis viestintä. Tavoitteena oli tuoda esiin viestintämalleja ja -tapoja, jotka auttaisivat kertomaan ammatillisen koulutuksen yrityksille ja yrittäjille tarkoitetuista palveluista. Ne voivat olla jo käytännössä kokeiltuja tai vasta ideointivaiheessa olevia.

Palkittavan mallin valitsi kilpailuraati, jossa olivat edustettuina Suomen Yrittäjät ry ja Skills Finland ry. Kilpailutyöhön voi tutustua Suomen Yrittäjien sivustolla.

Lisätietoja:
koulutusasioiden asiantuntija Marja Vartiainen, Suomen Yrittäjät, 044 985 5005, marja.vartiainen@yrittajat.fi