Etsi

Järjestö

8 lupausta

Kun paikalliset yrittäjät pistävät itsensä joka päivä likoon yrityksissään, yrittäjäyhdistykset huolehtivat yrittäjistä. Uudenmaan Yrittäjät täyttää alkavana vuonna 80 vuotta.

Paikalliset yrittäjät tunnetaan. He huolehtivat taloistamme, autoistamme, lapsistamme, tietokoneistamme ja lounastauoistamme. Hiuksistamme, vaatteistamme ja kunnostamme. Yrittäjät pitävät yllä paikallista henkeä ja palveluja. He työllistävät vähintään itsensä, toimivat verkostoissa ja työllistävät monet meistä. He vastaavat tekemisestään suoraan asiakkailleen ja pistävät itsensä likoon.

Yrittäjäyhdistykset huolehtivat yrittäjistä. Uudenmaan Yrittäjät täyttää alkavana vuonna 80 vuotta.

Viime vuosina nuorten yritysinnostus on kasvanut, yrittäjien sosiaaliturva parantunut ja digitaalisuus avannut uusia mahdollisuuksia. Haasteitakin riittää. Niiden taklaamisessa yrittäjäyhdistykset ovat jatkossakin yrittäjien apuna ja sanansaattajana.

Kahdeksan lupausta

Juhlavuotemme kunniaksi annamme kahdeksan lupausta, yhden kutakin vuosikymmentä kohden:

1. Ajamme aktiivisesti pienten ja keskisuurten yrittäjien asiaa. Korostamme erityisesti kuntien ja kuntayhtymien päätösten merkitystä toimivien markkinoiden ylläpitämisessä ja luomisessa.

2. Järjestämme valtakunnalliset ruotsinkieliset yrittäjäpäivät 15.-16.6.2018: Träffen vid soliga havet – Riksomfattande svenska träffen i Hangö.

3. Haemme yrittäjiä ehdokkaiksi maakuntavaaleihin, mielellään kaikkiin puolueisiin. Korostamme maakuntien päätöksenteon merkitystä toimivien markkinoiden rakentajana tai heikentäjänä.

4. Tarjoamme pitkin vuotta runsaasti tilaisuuksia, joissa yrittäjät voivat luoda uusia bisneskontakteja. Y-treffi-iltoina voi tavata monta uutta liikekumppania etukäteen sovitusti.

5. Järjestämme valtakunnallisen nuorten yrittäjien tapahtuman 24.-25.8.2018 Hyvinkäällä teemalla Entertainment as Business. Odotamme tapahtumaan jopa 500 nuorta yrittäjää.

6. Lisäämme kansainvälistymistä tukevia palveluja ja koulutuksia. Maailma on avoin myös pk-yrittäjille!

7. Jäsenyrittäjillemme tarjoamme Suomen Yrittäjien kanssa korkeatasoista maksutonta lakineuvontaa arkipäivisin kahdeksasta kahdeksaan, p. (09) 229 222.

8. Maakunnallinen upea yrittäjägaala on Hyvinkäällä 17.11.2018.

Paikallisyhdistykset ovat toimintamme sydän

Vahvuutemme on upea paikallisyhdistystemme verkosto, johon kaikki yrittäjät ovat tervetulleita mukaan – jäseniksi tai aktiivitoimijoiksi. Paikallisyhdistyksiä löytyy yksi tai useampi jokaisesta kunnasta Uudellamaalla. Juhlavuotenamme järjestämme koulutuksia tai muita tapahtumia kaikkien yhdistystemme kanssa. Tervetuloa mukaan!


Olemme välittävä verkosto

Uudenmaan Yrittäjät – Nylands Företagare ry perustettiin Helsingissä 25.10.1938. Uudenmaan Yrittäjät palvelee yrittäjiä edunvalvonnalla ja liiketoimintaa tukevilla palveluilla.  Uudenmaan Yrittäjiin kuuluu 8 000 jäsenyrittäjää, 22 kunnassa ja 27 paikallisyhdistyksessä pääkaupunkiseudun ulkopuolisella Uudellamaalla, Hangosta Hyvinkään kautta Loviisaan. Se on osa maan laajuista yrittäjäverkostoa, josta yrittäjät löytävät niin keskinäisen bisneksen kuin valtakunnallisen osaamisen, tuen ja turvan.