Etsi

Järjestö

Uudenmaan Yrittäjistä finalistiyhdistyksiä ennätyksellisesti viidessä sarjassa

Raaseporin Yrittäjät ja Järvenpään Yrittäjät ovat yltäneet finalisteiksi kisassa parhaiden paikallisyhdistysten tittelistä. Hangon Yrittäjät on finalistina ehdolla Vuoden tekijäksi, Inkoon Yrittäjät on Vuoden vaikuttajaksi ja Myrskylän Yrittäjät Vuoden viestijäksi. Suomen Yrittäjät palkitsee vuosittain parhaita yrittäjäyhdistyksiä kahdeksassa eri kategoriassa. Finaaliin valitaan viisi parasta yhdistystä joka kategoriasta.

Företagarna i Raseborg – Raaseporin Yrittäjät ry on ehdolla sarjassa 200-500 jäsentä ja Järvenpään Yrittäjät suurten yhdistysten, yli 500 jäsentä sarjassa.

Hangon Yrittäjät on ehdolla Vuoden tekijä -sarjassa. Vuoden tekijäksi valitaan yhdistys, jonka uusi toimintamalli tai palvelu on lisännyt jäsenten saamaa hyötyä jäsenyydestä.

Ingå Företagare – Inkoon Yrittäjät rf on finalistina Vuoden vaikuttajaksi. Se on tunnustus yhdistykselle, joka on toiminnallaan saanut aikaan jonkin muutoksen kunnassaan, kaupungissaan tai kaupunginosassaan.

Myrskylän Yrittäjät on ehdolla Vuoden viestijäksi. Vuoden viestijä on saanut viestinnällään aikaan positiivisen muutoksen jäsenistönsä, viranomaisten tai kuntalaisten toiminnasta tai asenteissa.

- Uudellamaalla on vahvoja yrittäjäyhdistyksiä idästä länteen, ja niissä toimii laaja joukko osaavia ja sitoutuneita yrittäjiä. On upeaa saada näin hyvä tunnustus heidän työlleen, Uudenmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Petri Graeffe sanoo.

Valtakunnalliset ja myös Uudenmaan Yrittäjien alueen parhaat paikallisyhdistykset palkitaan Vaikuttajafoorumissa Helsingissä 9.–10.2.2020.

Parhaat paikallisyhdistykset palkitaan jäsenmäärän mukaan neljässä sarjassa: alle 100 jäsenyritystä, 100–199 jäsenyritystä, 200–500 jäsenyritystä sekä yli 500 jäsenyritystä. Lisäksi valtakunnallisesti palkitaan Vuoden toimialajärjestö, Vuoden vaikuttaja, Vuoden tekijä ja Vuoden viestijä.

Vaikuttajafoorumi kokoaa puheenjohtajia lähes 400:sta Suomen Yrittäjien paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja 60 toimialajärjestöstä yhteen Helsinkiin ja Silja Europalle.

Katso kaikki ehdolla olevat yhdistykset täältä

 Lisätietoja:

Petri Graeffe, toimitusjohtaja, Uudenmaan Yrittäjät,   , p. 040 547 3388