Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjyys

Shop Up Days tulee jälleen

Lähes 90 yritystä oli mukana syksyllä 2020. Oletko sinä myös joukossa 1.-15.9.2021! Shop Up Days on paikallisia palveluita esille nostava tapahtuma, jonka tavoitteena on lisätä yritysten tunnettuutta ja kannustaa kuntalaisia hankkimaan palvelut läheltä

Tarjolla on roimasti ilmaista näkyvyttä, jota ei kannata jättää käyttämättä!

Mistä on kyse?

  • paikallisia palveluita esille nostava tapahtuma, jonka tavoitteena on lisätä yritysten tunnettuutta ja kannustaa kuntalaisia hankkimaan palvelut läheltä.
  • viime vuoden kolmepäiväinen tapahtuma vaihtuu tällä kertaa kaksiviikkoiseksi, joka starttaa 1.9 ja päättyy 15.9.2021
  • tapahtuma näkyy kunnan alueella eri medioissa mm. paikallislehdessä, led-tauluilla, tapahtumasivuilla, sähköisissä medioissa ja Nurmijärven sekä lähialueiden kotitalouksiin jaettavassa tapahtumaliitteessä (mm. Vantaan Kivistö, Vihtijärvi ja Loppi)
  • tämän lisäksi tapahtumaa puffaa omissa kanavissaan Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari, joka järjestää jo toista kertaa peräkkäin hyvän mielen Timanttijahdin – yksioikeudella vain Nurmijärvelle.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 8.8.2021.

Lue lisää Nurmijärven kunnan sivuilta.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Nurmijärven kunta, Nurmijärven Yrittäjät ry, Klaukkalan Yrittäjät ry, Nurmijärven Yrittäjänaiset ry ja Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari ry.

Tule Nordean Etuyrittäjäksi

Keuke palvelee yrittäjää

Nurmijärven kunta

Fennian palvelut Suomen Yrittäjien jäsenille