Nurmijärven Yrittäjät

Nurmijärven Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö Nurmijärvellä. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Nurmijärven Yrittäjien ajankohtaiset asiat

30.3.2024 Uutinen

Kokouskutsu – Kevätkokous perhetapahtumana

Nurmijärven Yrittäjien kevätkokous 13.4.2024 tarjoaa tänä vuonna kokouksen lisäksi ohjelmaa perheen pienimmistä aikuiseenkin makuun. Jatkamme hallituksen päättämää strategiaa, jossa toinen yhdistyksen kokouksista (joko kevät-…

Jussi Riikonen

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset. Tutustu toimintasuunnitelmaamme.

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Nurmijärven Yrittäjien lähiaikojen tapahtumat

Joka kuukauden toinen tiistai nautimme yhteisen yrittäjälounaan Myllykukossa
StandUp -maratoni Taaborinvuorella

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.