4.3.2018 klo 14:08
Uutinen

Business Boogie Nyt jakelussa

Here in itäinen Uusimaa we have this thing called BusinessBoogie!

Alueemme uusi yrittäjien ja heidän asiakkaidensa lehti BusinessBoogie on nähnyt päivänvalon. Julkaisu seuraa yrittäjien arkipäivää ja valottaa yrittämisen haasteita sekä huippuhetkiä. Jos olet harkinnut ryhtyä yrittäjäksi, niin tämän lehden sivuilta saat paljon ideoita ja hyviä niksejä vanhoilta ja kokeneilta konkareilta.

Verkostoituminen on yrittäjälle tärkeä voimavara ja yhdessä olemme voimakkaampia. Paikallisyhdistykset tarjoavat tilaisuuden tavata ja osallistua tärkeään toimintaan. Mekin olemme ylpeitä yrittäjistämme ja suosimme paikallista. Paikallisten palveluiden ja tuotteiden käyttäminen pitää palvelut lähellä tulevaisuudessakin. Asiakkaanamme voit luottaa laatuun ja ammattitaitoomme. Me olemme täällä palvelemassa teitä ilolla!

Suomen Yrittäjät ry. edistää yrittäjien asiaa sekä tuottaa arvokasta tukea ja neuvontaa. Lisäksi on myös rahanarvoisia etuja valtakunnallisesti ja paikallisesti. Paikallisesti tarjoamme koulutusta, verkostoitumista ja hyvää boogieta. Tähän joukkoon kannattaa kuulua! Lehden sivuilta löydät myös paikallisyhdistysten tapahtumat ja tilaisuudet.

Kerro meille mitä sinä tykkäsit sisällöstä ja mitä sinä haluat lukea tulevaisuudessa. Muista myös ottaa meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnastamme Porvoossa, Loviisassa, Sipoossa, Askolassa, Lapinjärvellä, Myrskylässä, Pornaisissa ja Pukkilassa.

Here in itäinen Uusimaa we have this thing called BusinessBoogie!

LInkki lehteen on tässä

Pentti Kinosmaa,

puheenjohtaja,

Porvoon Yrittäjät ry