Porvoon Yrittäjät - Borgå Företagare rf

Porvoon Yrittäjät

Meissä on voimaa!

Porvoon Yrittäjät ry on Porvoossa toimivien yrittäjien sekä pienten ja keskisuurten yritysten elinkeino-, yrittäjä- ja työnantajapoliittinen etujärjestö ja kontaktifoorumi yrittäjien ja eri sidosryhmien välille.

Yhteistyökumppanimme

Porvoon Yrittäjät ry suosittelee Careeriaa koulutuskumppanina. Careerian edustajan yhteystiedot: Porvoon Yrittäjien kumppanuusvastaava Maria Kantola, gsm 040 656 3913, maria.kantola@careeria.fi
OP Uusimaa on jäsentensä omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten ja toimimme luotettavana kumppanina yritysasiakkaillemme.
Lääkärikeskus Fenix tarjoaa kattavia työterveyspalveluita niin yrityksille kuin yrittäjille, yhteistyö Porvoon Yrittäjien kanssa tuo meille loistavan kanavan paikallisten toimijoiden tavoittamiseen sekä tunnettuuden lisäämiseen alueen yritysten keskuudessa.
SMS Testing Oy/Data Group Porvoo on itsenäinen tietotekniikan palveluyritys, joka toimii koko Uudenmaan alueella. Yritys kuuluu valtakunnalliseen Data Group Finland Oy:n ketjuorganisaatioon ja sillä on lähes 30 vuoden vahva osaaminen turvallisista ICT-palvelutuotteista ja -ratkaisuista. Asiakkaina ovat  pienet ja keskisuuret yritykset. 

Tuoreimmat uutiset Porvoon Yrittäjiltä

9.1.2023 Uutinen

Porvoon Yrittäjät ehdolla vuoden parhaaksi

Paikallisyhdistys on yksi Suomen Yrittäjien viidestä valtakunnallisista finalisteista. Porvoon Yrittäjät kisaa Suomen Yrittäjien suurimpien paikallisyhdistysten eli yli 500 jäsenen sarjan finaalissa yhdessä Etelä-Helsingin Yrittäjien,…

Porvoo on pienten yritysten kaupunki

Porvoossa on noin
0
yritystä / toimipaikkaa
Yrityksistä/toimipaikoista
0
 %
työllistää alle 10 henkilöä
Yrityksistä alle
0
työllistää yli 100 henkilöä

Lähde: Tilastokeskus / Toimipaikkalaskuri 208

Porvoon Yrittäjien tulevia tapahtumia

Meitä on Porvoossa jo 673!

Olemme Porvoossa toimiva aktiivinen yrittäjäyhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja jäsenemme luovat työtä ja kaupunkiimme tulevaisuutta. Liity sinäkin kasvavaan joukkoomme – yhdessä olemme enemmän! Porvoon Yrittäjät on Uudenmaan alueen suurin paikallisyhdistys. Jäsentilanne 1.11.2022

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä kun haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Mitä me teemme

Mitä me teemme

Yhdistyksen tarkoituksena on asiantuntijana ja vaikuttajana parantaa yritysten ja yrittäjien toiminnan yleisiä edellytyksiä yhdistyksen toiminta-alueella sekä käydä aktiivista vuoropuhelua kaupungin virkamiesjohdon kanssa. Pidämme yhtä ja aina yrittäjän puolta. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Verkostostamme ja tapahtumistamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Järjestöasiaa

Järjestöasiaa

Porvoon Yrittäjät ry. on perustettu vuonna 1946. Yhdistys kokoontuu vuosikokoukseen kerran vuodessa valitsemaan hallitusta ja päättämään toimintasuunnitelmasta, budjetista ja tilinpäätöksestä.