Porvoon Yrittäjät

Meissä on voimaa!

Porvoon Yrittäjät ry on Porvoossa toimivien yrittäjien sekä pienten ja keskisuurten yritysten elinkeino-, yrittäjä- ja työnantajapoliittinen etujärjestö ja kontaktifoorumi yrittäjien ja eri sidosryhmien välille.

Porvoon alueen uusimmat uutiset

1.11.2021 Uutinen

Porvoon Vuoden yrittäjä 2021 on 125-vuotiaan Kiviveistämö Berglöf Oy:n yrittäjä Jesse Berglöf – Ruokapaikka Hanna Maria palkittiin Vuoden palvelevana perheyrityksenä

Kiviveistämö Berglöf ja Ravintola Hanna Maria palkittiin Porvoon Yrittäjät ry:n Yrittäjäjuhlassa perjantaina 29.10. Vuoden Yrittäjäpalkintoa on jaettu Porvoossa vuodesta 1981 lähtien. Porvoon Yrittäjät ry:n…

Tervetuloa Porvoon Yrittäjien sivuille!

Olemme Porvoossa toimiva aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja jäsenemme luovat työtä ja kaupunkiimme tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Yhteistyökumppanimme

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä kun haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Mitä me teemme

Mitä me teemme

Yhdistyksen tarkoituksena on asiantuntijana ja vaikuttajana parantaa yritysten ja yrittäjien toiminnan yleisiä edellytyksiä yhdistyksen toiminta-alueella sekä käydä aktiivista vuoropuhelua kaupungin virkamiesjohdon kanssa. Pidämme yhtä ja aina yrittäjän puolta. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Verkostostamme ja tapahtumistamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Tulevia tapahtumia

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Järjestöasiaa

Järjestöasiaa

Porvoon Yrittäjät ry. on perustettu vuonna 1946. Yhdistys kokoontuu vuosikokoukseen kerran vuodessa valitsemaan hallitusta ja päättämään toimintasuunnitelmasta, budjetista ja tilinpäätöksestä.