Porvoon Yrittäjät

Meissä on voimaa!

Porvoon Yrittäjät ry on Porvoossa toimivien yrittäjien sekä pienten ja keskisuurten yritysten elinkeino-, yrittäjä- ja työnantajapoliittinen etujärjestö ja kontaktifoorumi yrittäjien ja eri sidosryhmien välille.

Yhteistyökumppanimme

Porvoon Yrittäjät suosittelee Careeriaa koulutuskumppanina
SMS Testing Oy/Data Group Porvoo

Porvoon alueen uusimmat uutiset

13.1.2022 Uutinen

Porvoon Yrittäjät ja Porvoon kaupunki yritysvierailulla Muovi-Simolalla

Porvoon Yrittäjien, Posintran ja Porvoon kaupungin yhteiset yritysvierailut jatkuvat. Keskiviikkona saimme tutustua Kerkkoossa toimivaan pitkät perinteet omaavaan Muovi-Simolaan. Yritystä vetää serkukset Jani ja Juha…

Porvoon Yrittäjien tulevia tapahtumia

Meitä on Porvoossa jo 690!

Olemme Porvoossa toimiva aktiivinen yrittäjäyhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja jäsenemme luovat työtä ja kaupunkiimme tulevaisuutta. Liity sinäkin kasvavaan joukkoomme – yhdessä olemme enemmän! Porvoon Yrittäjät on Uudenmaan alueen suurin paikallisyhdistys. Jäsentilanne 1.2.2022

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä kun haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Mitä me teemme

Mitä me teemme

Yhdistyksen tarkoituksena on asiantuntijana ja vaikuttajana parantaa yritysten ja yrittäjien toiminnan yleisiä edellytyksiä yhdistyksen toiminta-alueella sekä käydä aktiivista vuoropuhelua kaupungin virkamiesjohdon kanssa. Pidämme yhtä ja aina yrittäjän puolta. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Verkostostamme ja tapahtumistamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Järjestöasiaa

Järjestöasiaa

Porvoon Yrittäjät ry. on perustettu vuonna 1946. Yhdistys kokoontuu vuosikokoukseen kerran vuodessa valitsemaan hallitusta ja päättämään toimintasuunnitelmasta, budjetista ja tilinpäätöksestä.