Porvoon Yrittäjät - Borgå Företagare rf

Porvoon Yrittäjät

Meissä on voimaa!

Porvoon Yrittäjät ry on Porvoossa toimivien yrittäjien sekä pienten ja keskisuurten yritysten elinkeino-, yrittäjä- ja työnantajapoliittinen etujärjestö ja kontaktifoorumi yrittäjien ja eri sidosryhmien välille.

Tuoreimmat uutiset Porvoon Yrittäjiltä

10.9.2023 Uutinen

Porvoon Vuoden Yrittäjä ja Vuoden nuori yrittäjä haussa

Porvoon Yrittäjien vuosittain jakama yrittäjäpalkinto, Vuoden yrittäjä jaetaan lokakuussa jo 43. kerran. Samassa yhteydessä palkitaan myös porvoolainen Vuoden nuori yrittäjä. Tänä vuonna kuka tahansa…

Yhteistyökumppanimme

Porvoon Yrittäjät ry suosittelee Careeriaa koulutuskumppanina. Careerian edustajan yhteystiedot: Porvoon Yrittäjien kumppanuusvastaava Maria Kantola, gsm 040 656 3913, maria.kantola@careeria.fi
OP Uusimaa on jäsentensä omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten ja toimimme luotettavana kumppanina yritysasiakkaillemme.
Lääkärikeskus Fenix tarjoaa kattavia työterveyspalveluita niin yrityksille kuin yrittäjille, yhteistyö Porvoon Yrittäjien kanssa tuo meille loistavan kanavan paikallisten toimijoiden tavoittamiseen sekä tunnettuuden lisäämiseen alueen yritysten keskuudessa.
Prakticum erbjuder yrkesutbildning, fortbildning, kortkurser och övrig kompetensutveckling. Vårt utbud passar såväl unga som vuxna. Dagens yrkesutbildning är mycket flexibel och möjliggör olika kombinationer av lärmiljöer. Du kan delta i närstudier, självstudier, nätkurser eller lära dig i arbetslivet. Lärande i arbetslivet kan ske både med och utan anställning.
Missiomme on tehdä Itä-Uudestamaasta paras digiajan alue asua ja yrittää. LPOnet on itä-uusimaalainen kasvava tietoliikenneosuuskunta, perustettu vuonna 1931. Toimintamme on asiakaslähtöistä ja pitkäjänteistä, koska olemme paikallisten asukkaiden ja yritysten omistama. Olemme täysin uudistunut valokuituverkko-operaattori ja tietoliikenne-, internet-, TV- ja IT-palveluiden tarjoaja.

Porvoo on pienten yritysten kaupunki

Porvoossa on noin
0
yritystä / toimipaikkaa
Yrityksistä/toimipaikoista
0
 %
työllistää alle 10 henkilöä
Yrityksistä alle
0
työllistää yli 100 henkilöä

Lähde: Tilastokeskus / Toimipaikkalaskuri 2018

Jäsenetuja vain Porvoon Yrittäjien jäsenille

Markkinointi ja mainonta

Dream Ark Oy

Markkinointi ja mainonta

Insome

Markkinointi ja mainonta

Itäväylä

Autot ja polttoaineet

Porvoon Autovaruste Oy

Terveys ja hyvinvointi

Shakta Joogakoulu Porvoo

Muut palvelut

Suomen Lasitehdas

Porvoon Yrittäjien tulevia tapahtumia

Meitä on Porvoossa jo 679!

Olemme Porvoossa toimiva aktiivinen yrittäjäyhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja jäsenemme luovat työtä ja kaupunkiimme tulevaisuutta. Porvoon Yrittäjiin on tänä vuonna liittynyt 42 uutta jäsentä. Liity sinäkin kasvavaan joukkoomme – yhdessä olemme enemmän! Porvoon Yrittäjät on Uudenmaan alueen suurin paikallisyhdistys. Jäsentilanne 1.8.2023

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä kun haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Jussi Riikonen

Mitä me teemme

Yhdistyksen tarkoituksena on asiantuntijana ja vaikuttajana parantaa yritysten ja yrittäjien toiminnan yleisiä edellytyksiä yhdistyksen toiminta-alueella sekä käydä aktiivista vuoropuhelua kaupungin virkamiesjohdon kanssa. Pidämme yhtä ja aina yrittäjän puolta. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Verkostostamme ja tapahtumistamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Ihmisiä työpisteillä

Järjestöasiaa

Porvoon Yrittäjät ry. on perustettu vuonna 1946. Yhdistys kokoontuu vuosikokoukseen kerran vuodessa valitsemaan hallitusta ja päättämään toimintasuunnitelmasta, budjetista ja tilinpäätöksestä.