Porvoon Yrittäjät - Borgå Företagare rf

Porvoon Yrittäjät

Uudenmaan paras paikallisyhdistys!

Porvoon Yrittäjät ry on Porvoossa toimivien yrittäjien sekä pienten ja keskisuurten yritysten elinkeino-, yrittäjä- ja työnantajapoliittinen etujärjestö ja kontaktifoorumi yrittäjien ja eri sidosryhmien välille. Kuulumme aluejärjestö on Uudenmaan Yrittäjiin, joka taas on osa kattojärjestöä eli Suomen Yrittäjiä. Porvoon Yrittäjät on valittu vuoden 2023 Uudenmaan parhaaksi paikallisyhdistykseksi suurimpien eli yli 500 jäsenyrityksen sarjassa. Yhdistys on palkittu myös vuoden 2022 Suomen parhaana paikallisyhdistyksenä.

Tuoreimmat uutiset Porvoon Yrittäjiltä

17.5.2024 Uutinen

Naprapaatti Roosa Laitonen on Uudenmaan Yrittäjien Vuoden nuori yrittäjä 2024

Porvoon Annantalosta löytyy hyvinvointiyrittäjien yhteisö, jonka joukossa työtään tekee Uudenmaan Yrittäjien Vuoden nuoreksi yrittäjäksi valittu Roosa Laitonen. Naprapaatiksi valmistunut Laitonen tarjoaa asiakkailleen Napros-yrityksensä kautta…

20.5.2024 klo 16:08 Uutinen

Yrittäjyyden edistäjä etsinnässä

21.3.2024 klo 11:29 Uutinen

Kaupungin elinvoiman mittari

Yhteistyökumppanimme

Kaipaatko avuksesi lisäkäsiä tai itsellesi täsmäkoulutusta? Careeriassa on mahdollista päivittää ja täydentää osaamista helposti ja ketterästi!
Lue lisää  kotisivuilta  ja tilaa uutiskirje tästä 
Careerian ja Porvoon Yrittäjien yhteyshenkilönä toimii kumppanuusvastaava Mia Salonen, mia.salonen@careeria.fi | +358 40 702 6300. Ollaan kuulolla, autamme mielellämme!
OP Uusimaa on jäsentensä omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten ja toimimme luotettavana kumppanina yritysasiakkaillemme.
Lääkärikeskus Fenix tarjoaa kattavia työterveyspalveluita niin yrityksille kuin yrittäjille, yhteistyö Porvoon Yrittäjien kanssa tuo meille loistavan kanavan paikallisten toimijoiden tavoittamiseen sekä tunnettuuden lisäämiseen alueen yritysten keskuudessa.
Prakticum erbjuder yrkesutbildning, fortbildning, kortkurser och övrig kompetensutveckling. Vårt utbud passar såväl unga som vuxna. Dagens yrkesutbildning är mycket flexibel och möjliggör olika kombinationer av lärmiljöer. Du kan delta i närstudier, självstudier, nätkurser eller lära dig i arbetslivet. Lärande i arbetslivet kan ske både med och utan anställning.
Missiomme on tehdä Itä-Uudestamaasta paras digiajan alue asua ja yrittää. LPOnet on itä-uusimaalainen kasvava tietoliikenneosuuskunta, perustettu vuonna 1931. Toimintamme on asiakaslähtöistä ja pitkäjänteistä, koska olemme paikallisten asukkaiden ja yritysten omistama. Olemme täysin uudistunut valokuituverkko-operaattori ja tietoliikenne-, internet-, TV- ja IT-palveluiden tarjoaja.

Olemme vakuuttamisen ammattilaisia lähes 50 vuoden kokemuksella.
Porvoon Yrittäjien yhteyshenkilöinä toimivat Pohjantähden Itä-Uudenmaan Franchising-yrittäjät:
Assi Koivula, assi.koivula@pohjantahti.fi, 040 754 9873
Markus Yläinen markus.ylainen@pohjantahti.fi, 040 1849229

Porvoo on pienten yritysten kaupunki

Porvoossa on noin
0
yritystä / toimipaikkaa
Yrityksistä/toimipaikoista
0
 %
työllistää alle 10 henkilöä
Yrityksistä alle
0
työllistää yli 100 henkilöä

Lähde: Tilastokeskus / Toimipaikkalaskuri 2018

Jäsenetuja vain Porvoon Yrittäjien jäsenille

Markkinointi ja mainonta

Insome

Liittymät, verkko- ja IT-palvelut

LPOnet

Autot ja polttoaineet

Porvoon Autovaruste Oy

Porvoon Yrittäjien tulevia tapahtumia

Meitä on Porvoossa jo 679!

Olemme Porvoossa toimiva aktiivinen yrittäjäyhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja jäsenemme luovat työtä ja kaupunkiimme tulevaisuutta.
Porvoon Yrittäjiin on tänä vuonna liittynyt 42 uutta jäsentä. Liity sinäkin kasvavaan joukkoomme – yhdessä olemme enemmän!
Porvoon Yrittäjät on Uudenmaan alueen suurin paikallisyhdistys. Jäsentilanne 1.8.2023

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä kun haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Jussi Riikonen

Mitä me teemme

Yhdistyksen tarkoituksena on asiantuntijana ja vaikuttajana parantaa yritysten ja yrittäjien toiminnan yleisiä edellytyksiä yhdistyksen toiminta-alueella sekä käydä aktiivista vuoropuhelua kaupungin virkamiesjohdon kanssa. Pidämme yhtä ja aina yrittäjän puolta. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Verkostostamme ja tapahtumistamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Ihmisiä työpisteillä

Järjestöasiaa

Porvoon Yrittäjät ry. on perustettu vuonna 1946. Yhdistys kokoontuu vuosikokoukseen kerran vuodessa valitsemaan hallitusta ja päättämään toimintasuunnitelmasta, budjetista ja tilinpäätöksestä.