Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Järjestö

BusinessBoogie -julkaisu on nyt Menestyvä ja monipuolinen Porvoo

Porvoon Yrittäjien kädenojennus rikkaamman kaupunkielämän puolesta ilmestyy 18.3.2020

Menestyvä ja monipuolinen Porvoo on Itäväylän liitteenä ilmestyvä Porvoon Yrittäjien julkaisu.

Lehden kantavana voimana ovat Porvoon paikalliset yrittäjät ja yritykset. Teemat rakentuvat elinkeinoelämän ympärille. Lehden aihepiirejä ovat esimerkiksi alueellinen yrittäjyys, koulutus, kehitys ja työelämä, kaavoitus ja paikalliset toimijat. 

Julkaisun tavoitteena on edistää paikallista hyvinvointia yritysten ja yrittäjien kautta. Julkaisu auttaa paikallisuusarvoja arvostavia kuluttajia löytämään paikalliset yritykset ja palvelut.

Sisältömarkkinointia

Perinteisten ilmoituspaikkojen lisäksi yritykset ja yhteisöt voivat kertoa julkaisussa itsestään juttujen (advertoriaalien) muodossa – tarinoiden ja ihmisten kautta. Advertoriaali saa sisällöilleen rauhallisen ja tyylikkään ympäristön, jossa mainostajien artikkelit ja ilmoitukset muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden.

Menestyvä ja monipuolinen Porvoo -lehdessä yritys voi esitellä omaa parasta osaamistaan Porvoon hyvinvoinnin edistämiseksi.

Julkaisun kustantaa Itäväylä Viestintä Oy. Se jaetaan koko Porvoon lisäksi itäiselle Uudellemaalle. Jakelumäärä on noin 38 000 kpl

Menestyvä ja monipuolinen Porvoo ilmestyy 18.3.2020

Mediatiedot löytyvät Itäväylän verkkosivuilta >>

 

 

 

Toimistotukku Talka